Voetbaltickets Schotland

Voetbaltickets Schotland

Ga jij rondreizen in het fantastische Schotland? 

Combineer je reis met een voetbalwedstrijd naar Glasgow Rangers, Celtic of welke andere Schotse club dan ook. Je boekt je voetbaltickets voor Schotland bij VI Travel – dé voetbalticketspecialist. 

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Schotland bij VI Travel

Voetbaltickets voor Schotland koop je bij VI Travel – dé voetbalticketsspecialist. Ben jij in Schotland of ga je binnenort naar Schotland om de Highlands te ontdekken tijdens een roadtrip of een stedentrip? Het zou natuurlijk fantastisch zijn om je reis naar Schotland te verrijken met een voetbalwedstrijd. En dan ben je bij ons aan het juist adres! Ontdek ons complete aanbod voetbaltickets voor Schotland en al onze tips om jouw reis compleet te maken.  Lees meer

Een verrijking van je vakantie 

Een voetbalwedstrijd als verrijking van je vakantie dankzij VI Travel = een droomreis. Want er zijn maar weinig plekken ter wereld waar voetbal nog zo intens beleefd wordt als in Schotland. Waar de grootmachten Glasgow en Celtic al jaren de dienst uitmaken, maar waar de ouderwetse voetbalsfeer nog leeft in ieder stadion. Waar je ook komt, het is voetbal dat de klok slaat, want voetbal is het leven. Dit gecombineerd met een bezoek aan het kasteel van Braveheart of een kroegentoch door Glasgow – wie wil dat nou niet? 

Voetbaltickets The Old Firm kopen?

Als diehard voetballiefhebber ben je uiteraard bekend met de derby der derby’s. Een van de meest beladen, maar tevens hartstochtelijke strijd tussen twee teams in Europa en misschien wel ter wereld, The Old Firm. Het treffen tussen Rangers en Celtic. Van oudsher een clash tussen katholiek en protestant, maar het is inmiddels veel meer dan dat. Bovenal is het een wedstrijd op het heetst van de strijd waar de vonken – soms letterlijk – vanaf vliegen. De sfeer in het stadion is ongeëvenaard en mensen die het spektakel al eens hebben ervaren, raken er werkelijk niet over uitgepraat. Voetbaltickets voor The Old Firm koop je natuurlijk bij VI Travel – dé voetbalticketspecialist. 

De VI Travel-service bij voetbaltickets voor Schotland 

Wanneer je losse voetbaltickets voor Schotland koopt, kun je zelf afreizen naar Schotland en zelf bepalen hoeveel dagen je blijft – en zelfs in welke stad je blijft. Heb jij ook het liefst altijd zelf de touwtjes in handen? Boek dan snel je losse voetbaltickets voor Schotland en deel je voetbalweekend geheel in zoals jij wil. Bij VI Travel ben je in ieder geval gegarandeerd van:

  • De beste zitplaatsen in het stadion
  • Zitplaatsen naast elkaar (tot maximaal 3 personen)
  • Goed bereikbare klantenservice 

Met andere woorden: voetbaltickets voor een wedstrijd in Schotland boek je betrouwbaar en snel bij VI Travel.

Reis al geboekt? 

Zorg er dan voor dat je snel je tickets voor Celtic of Glasgow Rangers bestelt of contact opneemt met VI Travel. Want er zijn waarschijnlijk nog wel honderden, wellicht duizenden mensen die hetzelfde willen. En om er zeker van te zijn dat jij een plekje weet te bemachtigen – een van de beste plekken uiteraard – moet je er op tijd bij zijn. Zo verzeker je jezelf van een geweldige ervaring en een herinnering voor het leven!