Voetbalreizen Fulham

Voetbalreizen Fulham

Bezoek Premier League-club Fulham in Londen 

Beleef de fantastische sfeer in Craven Cottage. Bekijk onze voetbalreizen naar Fulham, lees onze VI Travel-tips en ontdek het levendige Londen. 

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Fulham met VI Travel

Boek je voetbalreis naar Fulham eenvoudig en snel bij VI Travel: dé voetbalreizenspecialist. Fulham speelt in het iconische Craven Cottage-stadion in Londen dat direct aan rivier de Theems ligt. Naast de prachtige locatie is de sfeer fantastisch. The Cottagers maken er altijd een feestje van. Daarbij is de thuishaven van Fulham in dé voetbalstad van Europa. Plan je voetbalreis dus zo in dat er naast het voetbal nog voldoende tijd is om het levendige Londen te ontdekken. Lees meer

Complete voetbalreis naar Fulham

Reis af naar de wijk Fulham in West-Londen en ontdek een van de meest historische stadions van Engeland. De verdienstelijke Premier League-club maakt van elke thuiswedstrijd een spektakel. Door voor een compleet verzorgde voetbalreis naar Fulham bij VI Travel te kiezen ben je verzekerd van:

  • de best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • het best mogelijke hotel in het centrum met ontbijt
  • volledige ontzorging van A tot Z

Vanaf Amsterdam vlieg je in een uur naar Londen, waarna je incheckt bij het centraal gelegen hotel in de stad. Daar verblijf je minimaal één nacht, maar in een stad als Londen raden we je bij VI Travel zeker aan hier een paar nachten aan vast te plakken. Rondom de wedstrijddag is er ruim de tijd om Londen te ontdekken of een stadiontour te doen. Heb je voor of tijdens je reis vragen? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen.

Craven Cottage: historisch en charmant

Craven Cottage is al meer dan 120 jaar het decor voor voetbalwedstrijden van Fulham. Het stadion staat bekend om zijn historische karakter en charmante uitstraling. Wat dit stadion extra bijzonder maakt, is dat het is gebouwd op de oevers van de rivier de Theems. Je geniet dus niet alleen van het voetbal, maar ook van een prachtige omgeving.

De oude hoofdtribune uit 1905 is een van de oudste tribunes in Engeland en biedt een geweldig uitzicht op het veld. Een andere leuke bijkomstigheid is dat er buiten het stadion een standbeeld van clubicoon Johnny Haynes staat. Met andere woorden: er is genoeg te beleven in en rondom Craven Cottage.

Een club met een rijke historie

Fulham is een club met een rijke historie waarin ontzettend veel is gebeurd. Zo bereikten ze in 2010 de finale van de Europa League en wisselen ze regelmatig tussen de Premier League en Championship. Veel bekende voetballers speelden een deel van hun carrière bij Fulham, zoals George Best, Edwin van der Sar, Dimitar Berbatov en Ryan Babel.

De supporters van Fulham worden sinds oudsher The Cottagers genoemd. Dit komt voort uit de geschiedenis van het Craven Cottage-stadion dat vroeger een cottage was waar drank werd verkocht.

Londen: de ideale voetbalstad

Londen is de ideale stad voor een voetbalreis. Naast Fulham zijn er namelijk nog zes andere clubs uit Londen die op het hoogste niveau uitkomen, waaronder Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur. Londen ademt voetbal en biedt daarnaast talloze bezienswaardigheden en gezellige Engelse pubs. Geniet van een drankje en praat met lokale bewoners over voetbal.

Boek nu je voetbalreis naar Fulham bij VI Travel

Ervaar Engels voetbal op zijn best en boek nu je voetbalreis naar Fulham bij VI Travel. Geniet van The Cottagers, topspelers en het iconische Craven Cottage-stadion. Bij VI Travel is jouw voetbalreis naar Fulham van A tot Z geregeld, zodat jij zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke voetbalervaring.