Voetbaltickets Spanje

Voetbaltickets Spanje

Voetbaltickets voor Spanje koop je bij VI Travel

Waar wij aan denken bij voetbal in Spanje? Attractief voetbal, een gemoedelijke maar fantastische sfeer, geweldige clubliederen en dit allemaal onder het genot van een heerlijk zonnetje met dito temperatuur. Kortom: alle ingrediënten voor een geweldig avondje voetbal!

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Spanje bij VI Travel

Voetbaltickets voor Spanje koop je eenvoudig bij VI Travel, dé voetbalticketspecialist van Nederland. Heb jij een weekje Sevilla, Barcelona, Valencia, Mallorca of Madrid op de planning staan en altijd al eens een wedstrijd in de Primera División willen bijwonen? Grijp dan nu je kans en boek je losse voetbaltickets voor Spanje bij VI Travel. Een vakantie in Spanje is namelijk pas écht helemaal af als je hebt genoten van een voetbalwedstrijd op topniveau! Lees meer

Een voetbalwedstrijd in Spanje – zon, zee, strand en voetbal

Het mooie aan een voetbalwedstrijd in Spanje bijwonen, is dat de wedstrijden veelal op een laat tijdstip worden gespeeld. Hierdoor kun je eerst rustig de hele dag de stad bezichtigen, lekker luieren op het strand en daarna nog genieten van een heerlijke maaltijd of de wereldberoemde Spaanse tapas. En dat allemaal voordat je jezelf richting het stadion begeeft. In Spanje houden ze namelijk niet zo van stress en alles gaat hier lekker tranquillo.

Losse voetbaltickets Spanje kopen

Wanneer je voetbaltickets voor een wedstrijd in Spanje koopt, laten we de reis geheel aan jou over. Je bent bij VI Travel altijd verzekerd van twee tot drie plaatsen naast elkaar, afhankelijk van de wedstrijd en club. Verder ben je geheel vrij om je reis naar Spanje zelf in te richten. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een door VI Travel geheel verzorgde voetbalreis naar Spanje.

Ontdek La Liga-clubs door heel Spanje

Als je al in Spanje bent, is het alleen een kwestie van op de kalender kijken om te zien wanneer er een wedstrijd gespeeld wordt bij jou in de buurt. En geloof het maar als we zeggen dat die kans groter is dan je denkt. De clubs in La Liga zitten namelijk verspreid over het hele land. Van Barcelona en Girona in het noordoosten tot Sevilla in het zuidwesten, Real en Atlético in het centrum van Spanje en Valencia in het zuidoosten. Zelfs op het eiland Mallorca vind je een nieuwe middenmoter in de Primera División.

Genieten met een hoofdletter

La Liga zal natuurlijk altijd worden herinnerd als de competitie waar grootheden als Messi en Ronaldo jarenlang de dienst uit hebben gemaakt, maar ook vandaag de dag spelen er nog tal van sterren (van de toekomst) in Spanje. Benzema, Lewandowski, Pedri, Vinicius Junior, Joao Felix en natuurlijk onze eigen Frenkie de Jong. Zij maken een wedstrijd in de Primera División nog altijd een genot om naar te kijken en zijn alleen al een reden om een voetbalticket voor Spanje te kopen bij VI Travel.

Socios

Een wedstrijd in Spanje is wellicht heel anders dan je gewend bent in Nederland of andere landen. Het gaat er allemaal veel gemoedelijker aan toe. Je ziet er dan ook veel gezinnen op de tribune en mensen zijn zoals gezegd heel rustig. Passioneel, dat zeker, maar een voetbalwedstrijd in Spanje is een uitje voor het hele gezin. Het is daarom ook de uitgelezen kans om – wanneer je op vakantie bent – er even lekker op uit te gaan met de familie en samen te genieten.

Volle stadions

De stadions in Spanje zitten over het algemeen tot de nok toe gevuld. En in geweldige stadions als het Spotify Camp Nou van FC Barcelona of het Santiago Bernabéu van Real Madrid is dat een ongelooflijk indrukwekkende belevenis. Tienduizenden mensen die hun club naar de overwinning schreeuwen en zingen. En wanneer er een doelpunt valt, gaat er een golf van geluid door iedere vezel van je lichaam. Dat wil je als voetbalfan gewoon een keer meemaken.

Voetbaltickets voor Spanje tijdig bestellen

Dus zorg ervoor dat je zodra je weet wanneer en waar je een wedstrijd wil bezoeken, je direct contact opneemt met VI Travel om een wedstrijdticket te bemachtigen. Voetbaltickets voor Spanje zijn namelijk super populair. Wij zorgen vervolgens voor de beste plekken! Vragen? Dan bel je gewoon even op.

Nog niet overtuigd?

Verdiep je dan nog eens goed in de Primera División. De competitie waar de meeste goals worden gescoord, meer dan in bijvoorbeeld Engeland of Duitsland. Waar je verzekerd bent van attractief voetbal. Waar de sfeer echt optimaal is en waar je in 90% van de gevallen verzekerd bent van een heerlijk zonnetje met dito temperatuur. Kortom: alle ingrediënten voor een geweldig avondje voetbal!

Voetbaltickets voor Spanje kopen bij VI Travel

De straten vol met kleurrijke mensen. Overal stalletjes met clubmemorabilia, eetkraampjes en iedereen op z’n Paasbest. Voetbal in Spanje is nog steeds heilig en dat merk je overal waar je loopt. Op de wedstrijddag nét een beetje meer dan anders. De kranten staan er vol van, het is het gesprek van de dag en jij kunt daar onderdeel van zijn. Hoe? Bestel je voetbaltickets voor Spanje eenvoudig bij VI Travel en voor je het weet, zing jij uit volle borst ‘Tot El Camp, és un clam, som la gent blaugrana!’ Of een ander Spaans clublied, uiteraard!