Voetbalreizen Lazio Roma

Voetbalreizen Lazio Roma

Voetbalreizen naar Lazio Roma bij VI Travel

Stap in de magie van Stadio Olimpico, de thuisbasis van Lazio Roma, en laat je betoveren door de intense sfeer en de passie van de hechte Biancocelesti-familie.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Lazio Roma bij VI Travel

Voetbalreizen naar Lazio Roma boek je eenvoudig en snel bij VI Travel, de specialist in voetbalreizen. Betreed het indrukwekkende Stadio Olimpico in het fantastische Rome en geniet van Italiaans topvoetbal. Van de passie van de fans tot de pracht van Rome: een voetbalreis naar Lazio is er één om nooit te vergeten. Lees meer

Complete voetbalreis naar Lazio Roma

Een voetbalreis naar Lazio Roma bij VI Travel is een ervaring om nooit te vergeten! Lazio Roma staat bekend om zijn sterke verdediging en het befaamde 'Catenaccio'-voetbal. Bewonder de tactische discipline en de solide achterhoede van Lazio Roma vanaf de beste plekken in het stadion. Ontvang uitgebreide tips in jouw persoonlijke VI Travel Gids van VI Travel en combineer je voetbalreis met het verkennen van de prachtige stad Rome.

Ben jij op zoek naar een compleet verzorgde voetbalreis naar Lazio Roma? Wij zorgen voor een comfortabel verblijf van een of meer nachten in een hotel in het hart van Rome, inclusief ontbijt. Daarnaast garanderen we dat jij en je medereizigers tot drie personen naast elkaar zitten in het Stadio Olimpico. Je hebt altijd uitstekend zicht op het veld. Kortom, bij VI Travel geniet je van:

  • de best beschikbare zitplaatsen naast elkaar (tot drie personen)
  • goed zicht op het gehele veld
  • hotel met ontbijt in het centrum van Rome
  • jouw persoonlijke VI Travel Gids
  • een voetbalreis op Champions League-niveau

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice.

Het Stadio Olimpico

Het Stadio Olimpico is de thuishaven van Lazio Roma en AS Roma, de twee rivalen van de stad. Net als de twee andere Italiaanse grootmachten Milan en Inter delen zij een stadion. Stadio Olimpico is een bijzonder bouwwerk met een capaciteit van meer dan 70.000 toeschouwers. De voetbaltempel werd in 1937 geopend en in 1960 gebruikt voor de Olympische spelen. Daarna was het stadion talloze keren het podium voor de grootste wedstrijden. In 1977, 1984, 1996 en 2009 de Champions League-finale en in 1990 de finale van het WK.

Historie en successen

Lazio Roma heeft door de jaren heen een prima reputatie opgebouwd in het Italiaanse voetbal. De club heeft twee Serie A-titels op zijn naam staan, waaronder het meest recente kampioenschap in 2000. Lazio Roma heeft ook succes geboekt in de Coppa Italia, waar ze zeven keer als winnaar uit de bus zijn gekomen. Tot slot heeft de club zich laten gelden in Europese competities, met als hoogtepunt het winnen van de Europa League in 1999.

Clubiconen en Nederlanders

In Italië zit het voetbal in het bloed. Het is onderdeel van de rijke cultuur van het land. Wanneer je als speler veel hebt betekend voor een club, leef je voor altijd voort in de harten van de fans. Een paar oud-spelers van Lazio die voor altijd voortleven in Rome zijn: Dino Baggio, Simone Inzaghi, Roberto Mancini, Alessandro Nesta, Hernán Crespo, Diego Simeone, Michael Laudrup, Miroslav Klose en Pavel Nedvěd. Nederlanders die voor Lazio uitkwamen zijn: Jaap Stam, Stefan de Vrij en Aron Winter.

Boek je voetbalreis naar Lazio Roma

Lazio Roma is een club met een rijke historie in een machtig stadion. Geniet niet alleen van het topvoetbal, maar van de hele entourage eromheen. Doe bijvoorbeeld een stadiontour of ga het gesprek aan met locals in een van de vele barretjes. Buiten het voetbal om heb je genoeg tijd om het prachtige Rome te ontdekken. Boek nu je voetbalreis naar Lazio Roma en laat je verwonderen door alles was Rome biedt.