Busreizen

Busreizen

Maak samen de mooiste voetbalherinneringen met onze VI Travel-busreizen

Ontdek de Duitse Bundesliga en Belgische Jupiler Pro League met de busreizen van VI Travel; een betaalbare en toegankelijke manier om wedstrijden over de grens te bezoeken. Stap jij binnenkort bij ons in?

Datum
Club
Toon resultaten

Boek een busreis bij VI Travel

Ontdek de Duitse Bundesliga en Belgische Jupiler Pro League met onze VI Travel-busreizen.

Bij VI Travel zijn we gek op voetbal en alles wat erbij komt kijken. Met onze geheel verzorgde voetbalbusreizen bieden we een betaalbare en toegankelijke manier om wedstrijden in bijvoorbeeld de Duitse Bundesliga en Belgische Jupiler Pro League te beleven. Een geweldige VI Travel-ervaring! Lees meer

Onze VI Travel-busreizen

Onze VI Travel-busreizen zijn geschikt voor iedereen, jong en oud, en of je nu alleen reist of met een groep vrienden. Je stapt 's morgens in op een afgesproken meetingpoint, wordt vervoerd in comfortabele bussen, maakt onderweg nieuwe voetbalvrienden en wordt vervolgens vlak bij het stadion uitgezet. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van de unieke sfeer voor, tijdens en na de wedstrijd!

VI Travel-busreis boeken

Met een VI Travel-busreis ontdek je de Duitse Bundesliga of Belgische Jupiler Pro League op een ontspannen en toegankelijke manier. Boek jouw onvergetelijke voetbalreis vandaag nog.

Maak samen de mooiste voetbalherinneringen met onze VI Travel-busreizen!