Voetbalreizen Bayer Leverkusen

Voetbalreizen Bayer Leverkusen

Zingende fans, hoog niveau voetbal en een gezellige stad

Je beleeft het allemaal tijdens je voetbalreis naar Bayer Leverkusen. VI Travel voorziet jou van de beste tips en verzorgt jouw voetbalreis tot in de puntjes. Boek snel!

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Bayer Leverkusen met VI Travel

Boek nu je voetbalreis naar Bayer Leverkusen bij VI Travel, dé specialist in voetbalreizen. Geniet van de best mogelijke zitplaatsen in de sfeervolle BayArena en geniet van Duits topvoetbal. Laat je verrassen door de zingende fans, het niveau van het spel en de gemoedelijke en gezellige sfeer in de stad. Lees meer

Complete voetbalreis naar Bayer Leverkussen

Bij VI Travel regelen wij alles voor je voetbalreis naar Bayer Leverkusen. Wij zorgen voor de best mogelijke zitplaatsen naast elkaar en een hotel in het centrum van de stad. Je vliegt of rijdt eenvoudig en snel naar Leverkusen, waarna je incheckt bij je hotel. Je bepaalt zelf hoeveel nachten je blijft, dus je kunt je voetbalreis ook combineren met een stedentripje.

 Bij VI Travel ben je verzekerd van:

  • De beste zitplaatsen in het stadion
  • Het beste hotel in het centrum van de stad
  • Volledige ontzorging van A tot Z

Onze klantenservicemedewerkers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je voetbalreis. Laat ons de randzaken regelen, zodat jij je volledig kunt focussen op je voetbalervaring bij Bayer Leverkusen. Een unieke en complete voetbalervaring met VI Travel.

Ontdek de BayArena

De BayArena is gelegen in Leverkusen, vlakbij Keulen. Het stadion heeft een capaciteit van ruim 30.000 toeschouwers en biedt een prachtig uitzicht op het veld. De tribunes zijn zo ontworpen dat het geluid van de supporters goed wordt weerkaatst. Dit zorgt voor een geweldige sfeer tijdens de wedstrijden.

De BayArena staat bekend als een van de meest familievriendelijke stadions van Duitsland. Het is prima bereikbaar vanaf Nederland en de sfeer is gemoedelijk en tegelijkertijd fanatiek.

Fanatieke fans: Die Werkself

De fans van Bayer Leverkusen staan bekend om hun enthousiasme en gezang. Ze zingen vol overgave bekende clubliederen, zoals 'Bayer, Bayer 04' en 'Leverkusen olé, Leverkusen olé.' De supporters en spelers worden ook wel Die Werkself genoemd. Vrij vertaald: ‘het elftal van de fabriek’. Dit heeft te maken met de oorsprong van de club, die in 1904 werd opgericht als een sportclub voor de werknemers van de Bayer-fabriek in Leverkusen.

De club begon als een team voor bedrijfsvoetbal en groeide geleidelijk uit tot een professionele voetbalclub. Tegenwoordig is het een van de meest populaire voetbalclubs in Duitsland en heeft het een enorme aanhang van fans.

Successen van Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen heeft een rijke geschiedenis met veel hoogte- en dieptepunten. Een van de hoogtepunten was het seizoen 2001/02, toen de club de finale van de Champions League bereikte, maar deze verloor van Real Madrid. In datzelfde seizoen werd Bayer Leverkusen tweede in de Bundesliga en bereikte het de finale van de DFB-Pokal.

Een andere belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van de club was de overgang van amateur- naar professioneel voetbal in de jaren '70. Dit leidde tot de eerste grote successen van de club en legde de basis voor de huidige status. Inmiddels is het al jaren een subtopper in de Bundesliga.

Ontdek Leverkusen

Een voetbalreis naar Leverkusen biedt de perfecte gelegenheid om de gelijknamige stad te ontdekken. Leverkusen is een levendige, industriële stad met veel bezienswaardigheden en activiteiten. Een van de populairste attracties is het Museum Morsbroich voor moderne kunst. Ook de Japanse Tuin, gelegen op het landgoed van Villa Hügel, is een bezoekje waard. Voor de shopliefhebbers is winkelcentrum Rathaus-Galerie de moeite waard.

Boek je voetbalreis bij VI Travel

Ervaar een enerverende voetbalreis naar Bayer Leverkusen met VI Travel. Onze voetbalreizen naar Bayer Leverkusen zijn uniek en bieden jou de mogelijkheid om deze prachtige club en de stad naar hartenlust te ontdekken. Of je nu met vrienden of je gezin gaat: bij VI Travel vinden we altijd een passende voetbalreis voor jou.