Voetbaltickets Leeds United

Voetbaltickets Leeds United

Voetbaltickets voor Leeds United bij VI Travel

Na drie jaar Premier League moet Leeds United het weer gaan laten zien in de Championship. Stap in het legendarische Elland Road-stadion en laat je meeslepen door de opwinding en passie van The Whites.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Leeds United bij VI Travel

Koop je voetbaltickets voor Leeds United bij VI Travel en beleef een van de onvoorspelbare wedstrijden van Leeds. Leeds United speelt zijn thuiswedstrijden op Elland Road, een stadion met een capaciteit voor bijna 40.000 toeschouwers. Neem plaats tussen The Whites en juich Leeds United terug naar de Premier League.  Lees meer

Losse voetbaltickets Leeds United

Ontdek het bruisende Elland Road en zie The Whites live in actie. Leeds speelt voor het kampioenschap in de Championship en staat bekend om verzorgd voetbal en een trouwe schare fans. Bestel je tickets en ontvang tot drie personen zitplaatsen naast elkaar.

Stel je het liefst zelf je voetbalreis samen? Dan zijn losse voetbaltickets een uitstekende keuze. Je geniet van de vrijheid om zelf je reis naar Leeds te plannen en te beslissen waar je verblijft, voor hoeveel dagen en of je ontbijt wil of niet. Als onafhankelijk voetbalreiziger bieden losse voetbaltickets voor Leeds United jou de flexibiliteit die je zoekt. Boek je tickets nu online bij VI Travel en stippel je eigen voetbalweekend uit.

De unieke sfeer van Elland Road

Op wedstrijddagen transformeert het gemoedelijke Leeds tot een zee van in het wit gehulde supporters die naar het stadion trekken. Dit historische stadion – Elland Road – ligt midden in een woonwijk en is omringd met bars, fanshops en restaurantjes. Eenmaal op de tribune heb je goed zicht op het veld, aangezien het stadion niet enorm is. Er passen nog geen 40.000 man in, waardoor je relatief gezien dicht op het veld zit. Dat in combinatie met het gezang van de supporters, maakt een wedstrijd van Leeds bezoeken een bijzondere ervaring.

Typisch Engelse voetbalervaring

Zingende fans, een cult-stadion in een woonwijk, fish and chips, fanatiek voetbal, meelevende fans en verbondenheid met de club: al deze aspecten staan symbool voor een typisch Engelse voetbalervaring. Door voetbaltickets voor een wedstrijd van Leeds United te boeken, weet je zeker dat je Engels voetbal op zijn best meemaakt. En dat voor aantrekkelijke prijzen en goede zitplaatsen in het stadion.

Zitplaatsen naast elkaar in het stadion

Als je een wedstrijd van Leeds United wilt bezoeken, is het slim om vroeg in het seizoen te boeken. De ticketverkoop gaat snel. Vooral voor belangrijkste wedstrijden en derby’s. Bij VI Travel ben je er in ieder geval zeker van dat je zitplaatsen naast elkaar boekt (tot drie personen). Daarnaast heb je altijd goed zicht op het veld en kun je gebruik maken van onze support. Zowel voor, na als tijdens je reis.

Bruisend nachtleven in Leeds

Leeds staat niet alleen bekend om de voetbalclub, maar ook om het gezellige centrum en bruisende nachtleven. Ga bijvoorbeeld eens naar The Old Peacock of de legendarische Dry Dock: de beste en gezelligste kroeg van de stad. Als je energie over hebt, kun je tot in de vroege uurtjes terecht in populaire nachtclubs zoals Wire en HiFi. Kortom: Leeds biedt voetbalfans een fantastische mix van sport en entertainment.

Koop nu je voetbaltickets voor Leeds United

Wacht niet te lang en stel de best beschikbare tickets veilig door nu te boeken. Zo weet je zeker dat je uitstekend zicht hebt op het veld en zo goedkoop mogelijk de vliegtickets en accommodaties kunt boeken. Hoe eerder je boekt, hoe meer geld je bespaart. Toch nog vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice.