Voetbaltickets Engeland

Voetbaltickets Engeland

Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester City en Tottenham Hotspur – het zijn de clubs die de laatste decennia de dienst uitmaken in de Premier League.

Boek losse voetbaltickets voor Engeland bij VI Travel en beleef de unieke, authentieke Engelse voetbalsfeer. 

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Engeland bij VI Travel

Voetbaltickets voor Engeland: je vindt ze bij VI Travel. Altijd de beste zitplaatsopties in het stadion en niemand zit alleen. Anfield, Old Trafford, Emirates Stadium, The Stadium of Light, Stamford Bridge… slechts een handvol Engelse stadions die op de bucketlist van vele voetballiefhebbers staat. Want de sfeer in de stadions in Engeland is en blijft ongeëvenaard.

90 minuten lang (+blessuretijd) wordt er gezongen, geschreeuwd, gelachen en gehuild. Het hele palet aan emoties komt voorbij en na afloop genieten de supporters samen van een pint om de overwinning te vieren of de nederlaag weg te drinken. Voetbaltickets voor een wedstrijd in Engeland koop je eenvoudig online bij VI Travel – de voetbalticketspecialist van Nederland. Lees meer

Losse tickets = nergens aan vast

Je kunt bij VI Travel uiteraard kiezen voor een geheel verzorgde voetbalreis naar Engeland, maar als je liever zelf je route uitstippelt, zelf bepaalt hoe lang je in Engeland verblijft, de regie in handen houdt wat betreft hotels, restaurants en ga zo maar door, dan kun je misschien beter kiezen voor losse voetbaltickets. Zo kun je zelf alle puzzelstukjes van jouw ideale voetbalreis in elkaar passen. Voor de beste plekken in één van de legendarische stadions boek je de losse voetbaltickets voor Engeland ook gewoon bij VI Travel.

Een voetbalwedstrijd in Engeland bezoeken? Ongeëvenaard!

Een voetbalwedstrijd in Engeland bezoeken, is een ervaring die je werkelijk nooit meer zult vergeten. Het begint al met de sfeer in de stad vooraf. Overal voel je dat mensen opgelaten zijn. Het gaat vanaf het moment dat je opstaat tot het moment dat je het stadion binnenloopt over niets anders dan de wedstrijd. Engeland ademt één en al voetbal en het is een werkelijk genot om daar een onderdeel van te zijn. Een ervaring om nooit te vergeten en die begint bij VI Travel.

De Premier League – in hogere sferen

Of je jezelf nou begeeft tussen The Dutch Mancuniuns – zoals de officiële Nederlandse supportersvereniging van Manchester United heet – of tussen de diehard Blues (Chelsea). Je longen eruit schreeuwt bij The Reds of nagelbijtend langs de lijn staat bij The Citizens; de sfeer tijdens een wedstrijd in de Premier League kruipt onder je huid en deze neem je mee voor als herinnering voor het leven.

Een wedstrijd in de Premier League bijwonen

Geloof het maar als we zeggen dat je niet de enige voetballiefhebber bent die een wedstrijd in Engeland en met name in de Premier League wil bijwonen. Sterker nog, fans van over de hele wereld reizen naar Engeland af om het van dichtbij te ervaren. Daarom is het ook raadzaam om op tijd je voetbaltickets te reserveren wanneer je een voetbalwedstrijd in Engeland wil zien. En als je voor de allerbeste kaarten gaat, dan boek je deze uiteraard bij VI Travel. Geweldige service, geweldige plekken (tot twee tot drie personen gegarandeerd naast elkaar) en bij vragen kun je altijd even bellen.

Sterrenensemble van de Premier League

De Premier League wordt heden ten dage gezien als dé beste competitie ter wereld. Alle wereldsterren schitteren tegenwoordig in het Verenigd Koninkrijk. Mo Salah, Virgil van Dijk, Kevin de Bruyne, Ervin Haaland, Casemiro, Bruno Fernandez en ga zo maar door. Je struikelt over de weergaloze balkunstenaars die hun kunsten week in week uit op het allerhoogste niveau etaleren. Smullen geblazen.

Voetbaltickets voor Engeland kopen

En dat allemaal in de mooiste stadions ter wereld. Je kijkt werkelijk je ogen uit wanneer je voor de poorten staat. Rondom het stadion vind je allerlei fanshops, eetkraampjes en meer. Eenmaal binnen zit je zo dicht op het veld dat je de spelers bijna kunt aanraken. Dat is wat Engels voetbal zo mooi maakt. En als er op die dag geen wedstrijd op de agenda staat, behoort een tour door een van de vele stadions uiteraard ook tot de mogelijkheden. In Londen alleen al vind je er wel tien! Kortom, wacht niet langer en koop je voetbaltickets voor een wedstrijd in Engeland eenvoudig online bij VI Travel. Je zult er geen spijt van krijgen!