Voetbalreizen Sporting Lissabon

Voetbalreizen Sporting Lissabon

Voetbalreizen naar Sporting Lissabon bij VI Travel

Wil jij de fantastische sfeer in het Estádio José Alvalade tijdens een wedstrijd van Sporting Lissabon ervaren? Boek je voetbalreis naar Sporting Lissabon en beleef het zelf!

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen Sporting Lissabon bij VI Travel

Voetbalreizen naar Sporting Lissabon bij VI Travel zijn razend populair. En dat is niet zo gek. Voetbal leeft in de hoofdstad van Portugal zoals het nergens leeft. Met zijn rijke voetbalcultuur, straten vol voetbalfans en levendige sportbars is Lissabon de ideale bestemming voor een voetbaltrip. Ontdek de voetbalsfeer in Lissabon tijdens een van de voetbalreizen van VI Travel. Wij voorzien je van de beste tips om het meeste uit jouw voetbalreis te halen. Je leest er hieronder alles over!  Lees meer

Complete voetbalreis naar Sporting Lissabon

Boek een complete voetbalreis naar Sporting Lissabon en laat je volledig ontzorgen. Van de beste plekken naast elkaar in het stadion tot een hotel met ontbijt in het hart van de stad. Je bepaalt zelf hoeveel dagen je verblijft en wat jouw vervoersvoorkeur is. Bij VI Travel ben je verzekerd van:

  • De best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Een hotel met ontbijt in het centrum van Lissabon
  • Volledige ontzorging van A tot Z
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids
  • Een voetbalervaring op hoog niveau

Bij vragen of opmerkingen neem je contact op met onze klantenservice. Ze helpen je direct verder. Met VI Travel is jouw voetbalreis tot in de puntjes geregeld, zodat jij je vol op voetbal kan focussen.

Het historische Estádio José Alvalade

Een wedstrijd bij Sporting Lissabon is meer dan alleen voetbal kijken. Het is een totale stadionervaring die je zintuigen prikkelt. Van het proeven van traditionele lekkernijen zoals bifanas (sandwiches met varkensvlees) en pastéis de nata (heerlijke custardtaartjes) tot het meedoen met de vreugdevolle vieringen na doelpunten. Dompel je volledig onder in de levendige voetbalcultuur van Lissabon in het Estádio José Alvalade.

Verken de stad van de zeven heuvels

Na de wedstrijd heb je de perfecte gelegenheid om de prachtige stad Lissabon te verkennen. Wandel door de sfeervolle straten van de historische wijken, bewonder de adembenemende uitzichten vanaf de heuvels en maak een ritje op de traditionele gele tram. Lissabon heeft een unieke charme die je hart zal veroveren.

Boek je voetbalreis naar Sporting Lissabon

Ontdek het puurste Portugese voetbal tijdens een voetbalreis naar Sporting Lissabon. Beleef spanning en sensatie en dompel jezelf onder in de onvergetelijke sfeer van Estádio José Alvalade. Juich samen met de fanatieke supporters en ervaar de unieke ambiance die alleen in het voetbalhart van Lissabon te vinden is. Boek je voetbalreis naar Sporting Lissabon bij VI Travel en ervaar zelf waarom deze club een speciale plek heeft in de harten van voetbalfans wereldwijd. Een avontuur bij Sporting Lissabon wacht op jou!