Annuleringsbeleid

VI Travel hanteert onderstaand annuleringsbeleid.

Annulering door opdrachtgever

 1. In geval van annulering door opdrachtgever, blijft de opdrachtgever de volledige reissom aan VI Travel verschuldigd. Indien het voor VI Travel echter mogelijk is om bij haar leveranciers de geboekte onderdelen te annuleren zonder dat VI Travel de prijs verschuldigd blijft of daarvoor kosten moet maken, dan zal VI Travel de reissom voor zover mogelijk aan u restitueren, onder aftrek van de kosten die VI Travel heeft moeten maken. Restitutie van het deel van de reissom dat ziet op de vlucht, is bij annulering nimmer mogelijk.
 2. Vanaf vijf dagen voor vertrek zijn de annuleringskosten altijd 100%. We vragen u een annulering schriftelijk (per e-mail) door te geven. We zullen binnen twee werkdagen reageren met een annuleringsbevestiging en de annuleringskosten. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een opgave van de annuleringskosten te ontvangen.
 3. De datum van ontvangst door VI Travel van de schriftelijke annulering wordt beschouwd als annuleringsdatum.
 4. De werkdagen en kantooruren van VI Travel zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. E-mail- of andere berichten, die worden ontvangen bij VI Travel gedurende de tijd dat het kantoor van VI Travel is gesloten worden beschouwd te zijn ontvangen op de eerstvolgende werkdag daarop volgende.

Annulering door VI Travel

 1. Indien de reisovereenkomst binnen 6 weken voor de datum van het vertrek tot stand is gekomen en de opdrachtgever de volledige reissom op de dag van vertrek nog niet heeft voldaan, heeft VI Travel het recht de reis met onmiddellijke ingang te annuleren. Een en ander onverminderd het recht van VI Travel op de volledige betaling van de reissom door de opdrachtgever.
 2. VI Travel kan de reisovereenkomst voorts annuleren wegens gewichtige redenen of omstandigheden en uitsluitend met onmiddellijke ingang.
 3. VI Travel heeft in het bijzonder het recht de overeenkomst tot 5 werkdagen voor de dag van vertrek met onmiddellijke ingang te annuleren, indien het aantal opdrachtgevers dat zich voor een bepaalde reis heeft aangemeld kleiner is dan het vereiste minimum aantal opdrachtgevers voor bedoelde reis. VI Travel zal dan aan opdrachtgever het reeds betaalde bedrag zo spoedig mogelijk restitueren. Op enige (schade-)vergoeding zal opdrachtgever geen recht kunnen laten gelden.
 4. VI Travel heeft vanwege een fluctuerende beschikbaarheid van wedstrijdtickets het recht om een geboekt arrangement tot 3 weken voor vertrek te annuleren. De wederpartij kan vervolgens kiezen tussen een volledige restitutie of een switch naar een andere wedstrijd met eventuele bijbetaling of restitutie. VI Travel is niet verantwoordelijk voor externe kosten die zijn gemaakt met betrekking tot het arrangement.

FAQ

 • VI Travel is de reispartner van Voetbal International, het grootste en betrouwbaarste sportmedium van Nederland. Met Voetbal International ben je altijd op de hoogte van het laatste Nederlandse en internationale voetbalnieuws; met VI Travel kun je nu live bij alle actie aanwezig zijn! Voetbal International Travel is dé specialist in voetbalreizen en losse voetbaltickets.

 • Bijna alle tickets zijn in de vorm van e-tickets of Mobile Tickets – een paar uitzonderingen daargelaten. Wij geven altijd duidelijk aan in de bevestigingsmail hoe de wedstrijdkaarten worden geleverd.

 • Aangezien de wedstrijdkaarten tegenwoordig bijna allemaal digitaal zijn, ontvang je de kaarten uiterlijk 24 tot 48 uur voor de wedstrijd. Maak je hierover dus geen zorgen! Heb je de wedstrijdkaarten op de dag van de wedstrijd nog niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

 • Vooraf kunnen wij helaas nog niet zeggen waar je exact komt te zitten in het stadion. Bij VI Travel garanderen we wel dat je in de categorie komt te zitten die je besteld hebt. Wij regelen altijd de best mogelijke zitplaatsen voor onze klanten.

 • VI Travel garandeert in bijna alle gevallen dat je tot en met 3 personen naast elkaar zit. Voor de echte topwedstrijden is dit helaas niet altijd mogelijk. Ook bij grotere aantallen kunnen we dit op voorhand niet garanderen. Uiteraard proberen we er altijd voor te zorgen dat je zo dicht mogelijk bij elkaar zit. Wil je met een grote groep bij elkaar zitten? Informeer dan naar eventuele hospitality-mogelijkheden, onze groepsreizen en/of VI Travel Specials.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Openingstijden

 • Ma: 09.00 - 17.00 uur
 • Di: 09.00 - 17.00 uur
 • Wo: 09.00 - 17.00 uur
 • Do: 09.00 - 17.00 uur
 • Vr: 09.00 - 17.00 uur
 • Za: Gesloten
 • Zo: Gesloten
Buiten onze openingstijden zijn we bereikbaar via ons noodnummer

Vind je ideale voetbalreis