Voetbaltickets Olympique Marseille

Voetbaltickets Olympique Marseille

Op zoek naar een onvergetelijke voetbalervaring in Frankrijk? 

Boek je voetbaltickets voor Olympique Marseille bij VI Travel en neem plaats in het Stade Vélodrome samen met ruim 67.000 andere fans.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets Olympique Marseille bij VI Travel

Voetbaltickets voor Olympique de Marseille koop je bij VI Travel – dé specialist in voetbaltickets. Je bent verzekerd van de best mogelijke zitplaatsen naast elkaar en een goed bereikbare klantenservice. Het Stade Vélodrome biedt plaats aan ruim 67.000 toeschouwers en wordt gezien als het sfeervolste stadion van Frankrijk. Boek nu je tickets en geniet van een onvergetelijke voetbalervaring. Lees meer

Losse voetbaltickets voor Olympique de Marseille

Naast compleet verzorgde voetbalreizen naar Marseille bieden we losse voetbaltickets aan voor thuiswedstrijden van Olympique de Marseille. Op die manier bepaal je zelf je reisschema en regel je je eigen vervoer. Tot drie personen ben je verzekerd van zitplaatsen naast elkaar in het stadion. Zorg dat je op tijd je tickets boekt, want de beste kaarten voor de mooiste wedstrijden zijn vaak snel uitverkocht. 

Bij VI Travel ben je in ieder geval gegarandeerd van:

• De best beschikbare zitplaatsen in het stadion
• Zitplaatsen naast elkaar (tot drie personen)
• Goed bereikbare klantenservice

Beleef het Stade Vélodrome: de tempel van Marseille

Het Stade Vélodrome – ook wel de Tempel van Marseille genoemd – is de thuisbasis van Olympique Marseille en staat bekend om zijn indrukwekkende sfeer. Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 67.000 zitplaatsen en dateert uit 1937. De ‘tempel’ is in 2014 gerenoveerd en is nu een van de modernste stadions van Frankrijk.

In het verleden was het Stade Vélodrome podium van de openingswedstrijd van het EK in 2016. Het stadion staat ook bekend om het enorme witte, golvende dak. Een bijzonder staaltje moderne architectuur.

Een club vol verrassingen

Olympique de Marseille kent een rijke geschiedenis vol knappe prestaties en interessante anekdotes. Zo wonnen ze de Champions League in 1993 door van AC Milan te winnen en werden ze negen keer landskampioen. Het laatste kampioenschap dateert uit 2010. Marseille is de enige Franse ploeg ooit die de Champions League won.

Bekende topspelers uit het verleden zijn: Marcel Desailly, Jean Pierre Papin, Steve Mandanda, Abedi Pele en Didier Deschamps die we tegenwoordig beter kennen als coach.

Bezoek een wedstrijd van Marseille

In Marseille beleef je ongetwijfeld een onvergetelijke voetbalervaring. Laat je meeslepen door de passievolle supporters en geniet van de prachtige sfeer in het Stade Vélodrome. Na de wedstrijd kun je volop nagenieten in het bruisende Marseille, waar je talloze gezellige bars en restaurants vindt. Boek vandaag je voetbaltickets voor een wedstrijd van Olympique Marseille en krijg gegarandeerd zitplaatsen naast elkaar. Veel plezier!