Voetbaltickets Serie A

Voetbaltickets Serie A

Serie A-voetbaltickets bij VI Travel

De Italiaanse Serie A is een van de meest historische voetbalcompetities ter wereld, ideaal voor de voetbalfijnproevers: een competitie waarin strategie en intelligentie een cruciale rol spelen. Ontdek het zelf!

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor de Serie A bij VI Travel

Op zoek naar voetbaltickets voor de Serie A? De Italiaanse Serie A is momenteel spannender dan ooit. Waar jarenlang Juventus heer en meester is geweest, kan nu iedereen kampioen worden. Napoli, AC Milan, Internazionale, AS Roma, Lazio Roma zijn meer aan elkaar gewaagd dan ooit tevoren en dat maakt de competitie nóg leuker en spannender. Bestel nu je voetbaltickets voor de Serie A en beleef ultra spannend voetbal op hoog niveau.

Let op! De exacte datum en tijden van de Serie A wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Italiaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.