Voetbalreizen België

Voetbalreizen België

Bezoek de Belgische Jupiler Pro League

Eenvoudig en snel te bereiken, mooie clubs in prachtige steden, een Nederlands tintje, sfeervolle stadions... ontdek het allemaal zelf en boek je voetbalreis naar België bij VI Travel.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar België bij VI Travel

Lijkt het jou ook gaaf om een keer op voetbalreis naar België te gaan? VI Travel boekt voor jou het beste hotel in het centrum van de stad en regelt altijd de best mogelijke zitplaatsen in het stadion. Boek je voetbalreis naar België, stap de auto in en bezoek een wedstrijd bij onze zuiderburen! Lees meer

Ontdek België tijdens een van de voetbalreizen van VI Travel

Bij VI Travel zijn we een beetje verliefd op België. De prachtige steden als Brussel, Brugge, Antwerpen, Genk, Gent en al die andere prachtige historische steden hebben ons hart gestolen. En dat zullen ze bij jullie zeker ook doen. De gezellig straatjes en steegjes, de grachten, tal van terrasjes en restaurantjes waar je heerlijk kunt eten en vooral ongelooflijk vriendelijke mensen. En dit alles op steenworp afstand van ons land.

Genieten met de zachte 'G'

België is een en al historie en romantiek. Hand in hand door de idyllische straatjes en steegjes, een boottochtje door de grachten, heerlijk lunchen op één van de vele gezellige terrasjes en natuurlijk voetbal! Clubs als Anderlecht, Club Brugge, FC Antwerpen, AA Gent, Standaard Luik en voorheen ook KV Mechelen tellen zelfs Europees al jaren mee. Hoe leuk is het dan ook om een stedentrip richting één van de prachtige steden bij onze zuiderburen te combineren met een voetbalwedstrijd naar keuze? Dan geniet je toch!

In België is voetbal een uitje voor jong en oud en de sfeer in de stadions is uniek. Ongedwongen, ontspannen en gezellig. Wanneer jij je geliefde wil verrassen met een romantisch weekend (+voetbal), neem dan direct contact op met VI Travel. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Genieten met de zachte 'G'!

Een voetbalreis naar België bij VI Travel

Boek een voetbalreis bij VI Travel en wij – dé experts op het gebied van voetbalreizen – ontnemen je alle zorgen en zorgen voor een fantastische belevenis. Boek je voetbalreis naar België bij VI Travel en wees verzekerd van:

  • Duidelijke prijzen en een helder boekingsproces
  • Altijd de best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Altijd een uitstekend hotel in het centrum
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids
  • Een voetbalreis op het hoogste niveau

Onze combinatievoetbalreizen in België 

Bij VI Travel zijn we gespecialiseerd in combinatievoetbalreizen. Vanwege de relatief kleine afstanden leent België zich uitstekend om doorheen te rijden. Je kunt dus ook gemakkelijk meerdere wedstrijden in één weekend bezoeken. Het is alleen een kwestie van goed plannen en VI Travel zoekt dit allemaal voor je uit. Ontdek onze combinatievoetbalreizen naar België of neem contact op met een van onze reisexperts: wij stellen met alle liefde een persoonlijke combinatievoetbalreis naar België voor je samen! 

Gezonde concurrentie

Waar Brussel met Anderlecht van oudsher een populaire bestemming is voor een voetbalreis wordt de stad en club de laatste jaren een beetje overschaduwd door plekken als Gent, Genk en uiteraard Brugge. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze voetbalreizen aan populariteit winnen.

  • Voetbalreis Brugge (Club Brugge)
  • Voetbalreis Genk (RC Genk)
  • Voetbalreis Antwerpen (Royal Antwerp FC)

Boek je voetbalreis naar België bij VI Travel

Boek een voetbalreis naar België bij VI Travel en ervaar de unieke sfeer in Belgische stadions. De beste plaatsen in het stadion, een uitstekend hotel in het centrum van de stad en alle beschikbare informatie die te vinden is over de stad die je bezichtigt; het zit allemaal in het pakket! VI Travel zorgt voor de onvergetelijke herinneringen.