Voetbalreizen Premier League

Voetbalreizen Premier League

Voetbalreizen naar de Premier League bij VI Travel

Ervaar de meest iconische voetbalcompetitie ter wereld live dankzij VI Travel. De Premier League staat voor hoog niveau voetbal, iconische stadions en gepassioneerde supporters. Ontdek het zelf!

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar de Premier League met VI Travel

Voetbalreizen naar de Premier League zijn bijzonder populair bij VI Travel. En dat is niet zo gek. Wanneer je een Premier League-wedstrijd in Engeland bezoekt, ervaar je namelijk de meest iconische voetbalcompetitie ter wereld live. En dat blijft je voor altijd bij! Lees meer

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Een voetbalreis naar de Premier League boeken

Boek je voetbalreis naar de Premier League bij VI Travel en verzeker jezelf van een onvergetelijke ervaring. VI Travel biedt een breed scala aan reispakketten voor de Premier League. We onderscheiden ons in unieke combinatievoetbalreizen en onze ervaren reisadviseurs die altijd klaarstaan om je te helpen bij het plannen van je perfecte voetbalreis naar de Premier League.

Wat biedt de Premier League jou?

De Premier League is niet zomaar een voetbalcompetitie: het is de crème de la crème van alle voetbalcompetities ter wereld. Engeland is de speelgrond waar de beste voetballers ter wereld strijden om de titel. Vanaf het moment dat je de tribunes betreedt, voel je de spanning en de sfeer van tienduizenden fans die samenkomen om hun team te steunen. Hier wordt voetbal een ervaring die je nooit zult vergeten.

Wat biedt VI Travel jou?

Met VI Travel kun je je droom waarmaken en genieten van het beste van de Premier League. Boek je voetbalreis bij ons en we regelen alles voor je, van wedstrijdkaartjes tot hotelaccommodatie en eventueel vervoer. Maar ook extra activiteiten op plaats van bestemming – zoals een stadiontour of fietstour – kunnen door VI Travel geregeld worden.

Bij VI Travel ben je te allen tijde verzekerd van:

  • De best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • De best mogelijke hotels in het centrum
  • Alles tot in de puntjes geregeld
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids
  • Een unieke beleving op maat

VI Travel is dé voetbalreisspecialist en brengt voetbalreizen naar de Premier League naar het hoogste niveau.

De geschiedenis van de Premier League

De Premier League werd opgericht in 1992 als opvolger van de Football League First Division. De competitie begon met 22 teams, maar is sindsdien teruggebracht naar 20 teams. Ieder seizoen worden er per club dus 38 wedstrijden gespeeld – 19 kansen voor jou per club om een thuiswedstrijd te bezoeken in een van de vele fantastische stadions!

Manchester United is de meest succesvolle club in de geschiedenis van de Premier League, met 20 titels. Andere succesvolle clubs zijn Liverpool (19 titels), Arsenal (13 titels) en Chelsea (zes titels). Manchester City is aan een inhaalrace bezig: vanaf 2011/12 pakten The Citizens maar liefst zeven Premier League-titels. Hiermee komen ze op een totaal van negen.

Bezoek de meest iconische stadions

Als je dacht dat voetbal alleen om de wedstrijden draait, dan heb je het mis. De Premier League biedt namelijk ook enkele van ‘s werelds meest iconische stadions, waar je geschiedenis kunt voelen en deel uit kunt maken van de Engelse voetbalcultuur. Wat dacht je bijvoorbeeld van voetbaltempel Anfield of The Theatre of Dreams, Old Trafford? Maar ook het hypermoderne Tottenham Hotspur Stadium bezoeken is een unieke ervaring. In de Premier League is er keuze genoeg!

Boek je Premier League-voetbalreis bij VI Travel

Bij VI Travel ben je verzekerd van een voetbalreis naar de Premier League die tot in de puntjes geregeld is. Je mag je persoonlijke voorkeur aan ons doorgeven en op basis hiervan stellen wij een op maat gemaakte voetbalreis naar de Premier League voor je samen. VI Travel is dé specialist in voetbalreizen, en dat zul je zeker gaan merken tijdens jouw voetbalreis naar Premier League. Enjoy!