Groepsreizen

Voetbalreizen voor groepen

Op voetbalreis met meer dan acht personen? Ontdek onze VI Travel-groepsreizen!

Bij VI Travel weten we dat voetbal kijken samen met vrienden of collega's een unieke ervaring is. Wanneer je met meer dan acht personen op voetbalreis wilt, kan dit lastig te regelen zijn. Je wilt graag samen die kant op reizen, in hetzelfde hotel verblijven en natuurlijk naast elkaar of dicht bij elkaar in het stadion zitten. Maar dat is niet zo eenvoudig en vaak heel prijzig.

Onze VI Travel-groepsreizen

Onze VI Travel-groepsreizen zijn ideaal voor voetbalteams, vriendengroepen, bedrijfsuitjes of andere groepen die op zoek zijn naar een onvergetelijke voetbalervaring. Wij regelen alles voor jullie: van het vervoer en de accommodatie tot de beste tickets voor de wedstrijden. Zo kunnen jullie samen genieten van de sfeer en het voetbal.

Een unieke, gepersonaliseerde groepsreis boek je bij VI Travel

Bij VI Travel begrijpen we dat geen groep hetzelfde is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor groepen van verschillende groottes en budgetten. Onze reisexperts staan voor jullie klaar om de perfecte groepsreis te organiseren, zodat jullie samen de mooiste voetbalherinneringen kunnen maken.

Wil jij samen met jouw vriendengroep, voetbalteam, collega’s of misschien wel je hele familie een voetbalreis maken om nooit te vergeten? Neem dan snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden van onze groepsreizen of neem eens een kijkje bij onze VI Travel-busreizen, onze VI Travel Specials of onze combinatievoetbalreizen.

Maak samen de mooiste voetbalherinneringen met onze VI Travel-groepsreizen!

Meer informatie

Vind je ideale voetbalreis