Voetbalreizen Primera División / La Liga

Voetbalreizen Primera División / La Liga

La Liga: drama, opwinding en verrassingen 

Aanschouw hoog niveau voetbal, passionele fans en de beste spelers ter wereld. Bij VI Travel komen dromen uit: wij verzorgen de meest unieke voetbalreizen naar de Primera División.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar La Liga bij VI Travel

Voetbalreizen naar La Liga – altijd een daverend succes! La Liga, ook wel bekend als de Primera División, is de belangrijkste professionele voetbalcompetitie in Spanje. Het is een van de meest gevolgde en gepassioneerde competities die fans van over de hele wereld aantrekt. Bij VI Travel komen dromen uit: wij verzorgen de meest unieke voetbalreizen naar de Primera División. Ontdek alle mogelijkheden hieronder.  Lees meer

Let op! De exacte datum en tijden van de La Liga wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Spaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Waarom jij een keer een La Liga-wedstrijd moet bijwonen

Elk seizoen is La Liga gevuld met drama, opwinding en verrassingen. Het is een competitie die bekendstaat om haar passionele fans, het hoge niveau voetbal en de beste spelers van de wereld. Clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid en legendarische spelers als Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Zinedine Zidane … dat kan alleen La Liga zijn.

Een voetbalreis naar La Liga boeken

Een voetbalreis naar La Liga vraagt om de nodige voorbereiding. Bij VI Travel word je hier volledig in ontzorgd. We staan bekend om onze beste klantenservice en brengen voetbalreizen naar een hoger niveau. Wanneer je een voetbalreis naar La Liga boekt bij VI Travel ben je verzekerd van:

  • De best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • De best mogelijke hotels in het centrum
  • Alles tot in de puntjes geregeld
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids
  • Een unieke beleving op maat

VI Travel is dé specialist in voetbalreizen naar La Liga.

La Liga – een klein geschiedenis

De beroemde Spaanse competitie werd opgericht in 1929 en wordt georganiseerd door de Liga Nacional de Fútbol Profesional (LNFP). De competitie bestaat uit 20 teams die strijden om de titel van kampioen van Spanje. De ploegen spelen elk twee keer tegen elkaar, één keer thuis en één keer uit, voor een totaal van 38 wedstrijden per seizoen.

Real Madrid en FC Barcelona zijn de meest succesvolle teams in de geschiedenis van La Liga. De onderlinge wedstrijd tussen deze twee topclubs wordt ook wel El Clásico genoemd. Andere populaire clubs in de competitie zijn Atlético Madrid, Valencia, Sevilla en Athletic Bilbao.

De bijzondere sfeer tijdens een La Liga-wedstrijd

De sfeer bij La Liga-wedstrijden is een van de meest gepassioneerde en intense ter wereld. Spaanse voetbalfans staan bekend om hun ongeëvenaarde passie en toewijding aan hun club en dit uit zich in een bijzondere sfeer in het stadion tijdens wedstrijden, een sfeer die je nergens anders vindt. 

Boek je voetbalreis naar La Liga

Boek je voetbalreis naar La Liga bij VI Travel en beleef de unieke sfeer in jouw gekozen Spaanse voetbalstad en in het stadion. Bij VI Travel zorgen we ervoor dat je gegarandeerd zitplaatsen naast elkaar hebt, zodat je samen met je vrienden of familie kunt genieten. Kortom: voetbalreizen naar La Liga boek je bij VI Travel!