Voetbalreizen Ligue 1

Voetbalreizen Ligue 1

Voetbalreizen naar Ligue 1 bij VI Travel

Boek je voetbalreis naar Ligue 1 bij VI Travel en dompel jezelf onder in de gepassioneerde sfeer van het Franse voetbal, met zijn unieke stijl en flair.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Ligue 1 bij VI Travel

Boek een voetbalreis naar Ligue 1 bij VI Travel, dé specialist in voetbalreizen. Talent van wereldklasse bewonder je in Frankrijk: van sterren als Neymar en Mbappé tot andere getalenteerde spelers. Geniet daarnaast van de meest iconische en moderne stadions in Europa, waar je kunt genieten van een perfect uitzicht op het veld en de bruisende sfeer van het publiek. Boek je voetbalreis naar Ligue 1 bij VI Travel en maak je klaar voor een overgetelijke reis vol Franse voetbalpassie, topklasse spelers en een bruisende sfeer in de stadions!

Let op! De exacte datum en tijden van de Lique 1 wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Franse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, herken je deze aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.