Voetbaltickets België

Voetbaltickets België

Bezoek de Belgische Jupiler Pro League

Eenvoudig en snel te bereiken, mooie clubs in prachtige steden, een Nederlands tintje, sfeervolle stadions... ontdek het allemaal zelf en bestel je voetbaltickets voor België bij VI Travel.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor België bij VI Travel

Voetbaltickets voor België nodig? Een voetbalwedstrijd in België bezoeken is super eenvoudig – je stapt de auto in, koopt je losse voetbaltickets bij VI Travel en je bent al op weg! In België is voetbal een uitje voor jong en oud en de sfeer in de stadions is uniek. Lees meer

Ga eens op voetbalreis naar België!

Voor een mooie voetbalreis hoef je niet ver weg; voor misschien wel de mooiste steden ter wereld hoef je slechts één grens over en dat is die van onze zuiderburen. België telt er namelijk ongelooflijk veel. Van Antwerpen tot Brugge en van Brussel tot Genk. Elke stad heeft haar eigen charme en je raakt er niet uitgekeken.

Een voetbalwedstrijd bezoeken in België

Het leukste is dat je veel van deze steden ook simpel kunt combineren met een voetbalwedstrijd. Bijvoorbeeld tijdens een uitgebreide voetbalreis van VI Travel. Maar als jij liever zelf met het gezin of vrienden erop uit trekt en onderweg wil genieten van een voetbalwedstrijd naar keuze, dan kan dat natuurlijk ook: onze experts van VI Travel zitten klaar om jouw voetbaltickets voor een wedstrijd in België te regelen!

Topclubs in de Jupiler Pro League

De Belgische competitie is de laatste jaren spannender dan ooit. Waar in andere competities veelal één of twee clubs sinds jaar en dag overheersen, kan in België werkelijk iedereen van iedereen winnen en dus met de titel aan de haal gaan. Anderlecht, Club Brugge, Racing Genk, Royal Antwerp, Union en nog een aantal BVO’s mengen zich jaarlijks in de kampioensstrijd. Een wedstrijd bezoeken van één van deze clubs – verspreid over het hele land – is dus zeker geen straf. En zelfs als je kiest voor een duel in de kelder van de Belgische Pro League word je getrakteerd op voetbal van het allerhoogste niveau en bovenal de échte ouderwetse voetbalsfeer zoals we die nog kennen van vroeger.

Nederlands tintje

De Belgische clubs laten de laatste jaren steeds nadrukkelijker van zich horen op Europees niveau. Hieruit blijkt eens te meer dat het niveau van het Belgisch voetbal steeds beter wordt. Steeds aantrekkelijker ook, want de Belgen staan bekend om verzorgd voetbal waarbij het entertainmentgehalte hoog in het vaandel staat. Met Vincent Janssen, Mark van Bommel (coach), Noa Lang, Ruud Vormer, Jurgen Ekkelenkamp en nog veel meer Nederlanders die actief zijn in de Belgische competitie, heeft deze natuurlijk ook nét dat beetje extra voor ons Hollanders. We willen uiteraard heel graag ‘onze’ supersterren in actie zien. Al met al reden genoeg om een ticket te boeken bij VI Travel.

Wedstrijdtickets voor België kopen bij VI Travel

Dus wil jij een weekend Antwerpen combineren met een voetbalwedstrijd of tijdens een citytrip naar Brugge ruimte maken om te kijken naar de verrichtingen van de Blauw-Zwarten? Wacht dan niet langer en bestel je wedstrijdtickets voor de Belgische Jupiler Pro League bij VI Travel. Wij zorgen dat werkelijk alles tot in de puntjes geregeld wordt en je verzekerd bent van de meest geweldige plekken.