Voetbaltickets Tottenham Hotspur

Voetbaltickets Tottenham Hotspur

Voetbaltickets voor Tottenham Hotspur met VI Travel

Bezoek een wedstrijd van deze iconische Londense topclub en dompel jezelf onder in de waanzinnige wereld van het Engelse voetbal. Van moderne sensatie in het Tottenham Hotspur Stadium tot het samen zingen met de Yids; het is een ervaring die je niet wilt missen.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets Tottenham Hotspur met VI Travel

Op zoek naar losse voetbaltickets voor Tottenham Hotspur? VI Travel is dé voetbalticketspecialist van Nederland en selecteert voor jou altijd de best mogelijke zitplaatsen in het Tottenham Hotspur Stadium. Dit ultramoderne stadion biedt een ongeëvenaarde voetbalervaring met state-of-the-art faciliteiten en een sfeer die je voetbalbeleving naar een hoger niveau tilt. Boek je tickets voor The Spurs bij VI Travel en ervaar het zelf! Lees meer

Losse voetbaltickets Tottenham Hotspur kopen

Liever zelf je voetbalreis samenstellen in plaats van een compleet verzorgde voetbalreis boeken? Koop dan losse tickets voor een thuiswedstrijd van Tottenham Hotspur. Tot drie personen zit je gegarandeerd naast elkaar. We zorgen dat je de best beschikbare tickets ontvangt met goed zicht op het veld. Hierbij geldt: hoe eerder je boekt, hoe meer goede plekken er nog beschikbaar zijn. Zorg daarom dat je er bijtijds bij bent. Met name tickets voor grote wedstrijden en derby’s gaan als warme broodjes over de toonbank.

Hypermoderne Tottenham Hotspur Stadium

Het Tottenham Hotspur Stadium is een van de meest moderne en indrukwekkende stadions van Londen. Althans, als je van futuristische stadions houdt. Het stadion is in 2019 geopend en kent geweldige technische snufjes én het enige uitschuifbare veld ter wereld. Op die manier kan het stadion heel eenvoudig gebruikt worden voor andere activiteiten, zoals concerten of evenementen. In het stadion is plek voor ruim 62.000 toeschouwers. De spurs-fans – ook wel Yids genoemd – zorgen elke thuiswedstrijd voor een typisch Engelse voetbalsfeer. Er wordt veel gezongen en gejuicht. Je wordt omringd door enthousiasme en pure clubliefde.

Ontdek de voetbalhoofdstad van de wereld

Combineer je voetbaltripje met een ontdekkingstocht door het bruisende Londen. Maak een wandeling langs de bekendste bezienswaardigheden zoals de Big Ben en de Tower Bridge, proef de typische Britse keuken in gezellige pubs en maak kennis met de rijke geschiedenis en cultuur van deze energieke stad. Een voetbalreis naar Tottenham Hotspur biedt meer dan alleen een wedstrijd.

Boek je voetbaltickets bij VI Travel

Met VI Travel als betrouwbare reispartner ben je verzekerd van een unieke en onvergetelijke voetbalervaring. Of je nu een fanatieke Tottenham-fan bent of gewoon wilt genieten van Engelse topvoetbal: een voetbalreis naar Tottenham Hotspur is een avontuur dat je als liefhebber niet wilt missen. Boek nu jouw voetbaltickets bij VI Travel en maak je klaar voor een onvergetelijke voetbalreis.