Voetbaltickets 1. FC Köln

Voetbaltickets 1. FC Köln

Beleef Duits voetbal op z'n best bij 1. FC Köln

Boek je voetbaltickets voor 1. FC Köln bij VI Travel en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring in het RheinEnergieStadion; de sfeervolle thuisbasis van 1. FC Köln. 

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets 1. FC Köln bij VI Travel

Voetbaltickets voor 1. FC Köln vind je bij VI Travel: de betrouwbaarste voetbalticketpartner van Nederland. Wanneer je op zoek bent naar een unieke voetbalervaring, dan is 1. FC Köln een club die je niet mag missen. Het RheinEnergieStadion, de thuisbasis van de club, biedt plaats aan meer dan 50.000 toeschouwers en heeft een indrukwekkende sfeer die je zeker zal bijblijven. Boek je voetbaltickets voor 1. FC Köln bij VI Travel en beleef Duits voetbal op z’n best! Lees meer

Sfeer in en om het stadion

Een van de grootste redenen om een wedstrijd van 1. FC Köln bij te wonen, is de sfeer in en om het stadion. Wanneer je bij het stadion aankomt, valt allereerst direct de gemoedelijke sfeer op: fans van de thuis- en uitclubs lopen gewoon door elkaar heen, biertje in de hand – iedereen is vrolijk. Maar ook tijdens de wedstrijd is de sfeer fantastisch: 90 minuten lang worden de spelers toegezongen en zelfs in het stadion zitten in de thuisvakken meegereisde fans her en der verspreid.

De diehard fans van 1. FC Köln

De fans van 1. FC Köln zijn een van de beste in Duitsland en staan bekend om hun passie en loyaliteit. Deze diehard fans bevinden zich op de ‘Südkurve’, de zuidtribune van het RheinEnergieStadion. De Südkurve vertegenwoordigt het centrum van de fancultuur van 1. FC Köln.

Wat opvallend is in Duitsland – en dit is zeker bij 1. FC Köln ook het geval – is dat alle supporters van beide clubs na de wedstrijd in het stadion blijven om hun spelers heel uitgebreid te bedanken. Zelfs de spelers van de uitclub nemen minutenlang de tijd om de meegereisde supporters te bedanken. Heel bijzonder!

De mooiste wedstrijden van 1. FC Köln

De mooiste wedstrijden van 1. FC Köln bezoek je dankzij VI Travel. Onze medewerkers informeren je hier graag over. 1. FC Köln heeft een aantal zeer interessante tegenstanders in de Bundesliga. Wedstrijden tegen de traditionele clubs zoals Bayern München, Borussia Dortmund of Schalke 04 zijn natuurlijk altijd de moeite waard om bij te wonen.

Bezoek de Rheinderby

Maar ook de derby tegen Borussia Mönchengladbach is een zeer populaire wedstrijd. 1. FC Köln en Borussia Mönchengladbach zijn dé rivalen aan de Niederrhein en strijden dan ook iedere wedstrijd om de macht ‘am Niederrhein’. Geweldig om bij te zijn!

Wat te doen voor of na de wedstrijd van 1. FC Köln?

Ben je geïnteresseerd in wat geschiedenis van 1. FC Köln en het RheinEnergieStadion? Dan is een stadiontour zeker de moeite waard. Tijdens de tour krijg je een kijkje achter de schermen van het stadion en kom je alles te weten over de geschiedenis en de cultuur van de club. Houd er rekening mee dat er meestal op een wedstrijddag geen stadiontour wordt gegeven of alleen een aangepaste stadiontour.

Na je bezoek aan een thuiswedstrijd van 1. FC Köln valt er verder nog genoeg te beleven in het centrum van Keulen. Keulen heeft tal van restaurants en gezellige bars waar je kunt genieten van heerlijk Duits eten en bier. Als je op zoek bent naar een traditioneel Duits gerecht, probeer dan eens ‘Sauerbraten’ of ‘Himmel und Ääd’. En vergeet vooral niet om een Kölsch biertje te bestellen.

1. FC Köln-tickets kopen?

Wil jij ook de fantastische sfeer in het RheinEnergieStadion beleven en de gepassioneerde fans van 1. FC Köln live aanschouwen? Koop je tickets voor 1. FC Köln eenvoudig op onze website. Kies je eigen zitplaatscategorie, check je mail en reis af naar Keulen voor een ultieme voetbalervaring. Viel Spaß!