Voetbaltickets Werder Bremen

Voetbaltickets Werder Bremen

Op zoek naar voetbaltickets voor Werder Bremen? 

Zing mee met Die Werderaner en ervaar 90 minuten passie in een van de meest indrukwekkende stadions van Duitsland. Een unieke ervaring, mede mogelijk gemaakt door VI Travel.

Datum
Club
Toon resultaten

Werder Bremen-voetbaltickets bij VI Travel

Voetbaltickets voor Werder Bremen koop je bij VI Travel – dé voetbalticketspecialist. Voel de oneindige stroom energie op de tribunes van het Weserstadion tijdens een wedstrijd van Werder Bremen. Zing mee met Die Werderaner en ervaar 90 minuten passie in een van de meest indrukwekkende stadions van Duitsland. Pak nu je kans door voetbaltickets voor Werder Bremen te boeken en beleef de Bundesliga dichtbij huis. Lees meer

Losse voetbaltickets Werder Bremen kopen

Het kopen van losse voetbaltickets voor een wedstijd van Werder Bremen kent verschillende voordelen. Je bent namelijk vrij wanneer en hoe je naar Bremen afreist. Daarnaast bepaal je zelf je accommodatie en je verblijfsduur. Ideaal als je bijvoorbeeld helemaal niet wil overnachten in Duitsland, op doorreis bent of liever zelf iets uitzoekt.

Bezoek een wedstrijd van Werder Bremen

Op wedstrijddagen verandert Bremen in een kolkende massa in het groenwit gehulde supporters die naar het stadion afreizen; dé plek waar het allemaal gebeurt. Aan de oever van rivier de Wezer (Weser in het Duits) ligt het indrukwekkende Weserstadion. In de buurt van het stadion vind je verschillende barretjes om voor of na de wedstijd een drankje te drinken.

Beleef de Bundesliga op zijn best

Die Werderaner zijn fanatieke aanhangers van hun club die niet vies zijn van liederen en sfeeracties. Ze zingen vaak het clublied 'Lebenslang Grün-Weiß' en 'Werder, Werder, über alles'. Andere liederen die je regelmatig voorbij hoort komen zijn: 'Nur nach Hause' en 'Zieht den Bayern die Lederhosen aus'. De fanatiekste supporters zitten vaak op de Ostkurve-tribune van het stadion. Het is een activiteit op zich om deze groep te aanschouwen.

Plekken met goed zicht én naast elkaar

Als je een wedstrijd van Werder Bremen wilt bijwonen, is het verstandig om op tijd je tickets te boeken. Wedstrijden tegen aartsrivaal Hamburger SV en grote clubs zoals Bayern München en Borussia Dortmund zijn erg populair. Bij VI Travel regelen we de best mogelijke zitplaatsen naast elkaar, zodat je optimaal van de wedstrijd geniet.

Het gave van het Weserstadion is dat de tribunes redelijk ver doorlopen tot het veld. Hierdoor heb je geweldig zicht en zit je dicht op de voetballers.

Bezoek een wedstrijd van Werder Bremen

Een échte Duitse voetbalbeleving vind je bij Werder Bremen, waar de passie van de fans intens is. Het Weser Stadion ademt voetbalgeschiedenis en is een must-see voor elke voetballiefhebber. Bij VI Travel ben je verzekerd van de best mogelijke zitplaatsen naast elkaar. Of je nu heen en weer wilt rijden of er een voetbalreis van wil maken: bij VI Travel ben je aan het juiste adres voor een complete voetbalervaring. Boek vandaag nog je voetbaltickets naar Werder Bremen en geniet!