Voetbaltickets Championship

Voetbaltickets Championship

Voetbaltickets voor de Championship bij VI Travel

De Engelse Championship, de op één na hoogste voetbalcompetitie in Engeland, heeft een unieke charme en aantrekkingskracht die voetballiefhebbers over de hele wereld aanspreekt. Ontdek het volledige aanbod voetbaltickets voor de Championship bij VI Travel.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor de Championship bij VI Travel

Op zoek naar voetbaltickets voor de Championship? De Engelse voetbalsfeer is legendarisch, en dat geldt zeker ook voor de Championship. De supporters in de Championship zijn loyaal en gepassioneerd, en creëren een onvergetelijke sfeer in de stadions. De tribunes barsten van het gezang, de vlaggen en de emotie, waardoor het bijwonen van een wedstrijd een ware belevenis wordt. Boek je tickets voor een Championship-wedstrijd bij VI Travel en ervaar het zelf!

Let op! De exacte datum en tijden van de Championship-wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd'-sticker.