Voetbaltickets Real Mallorca

Voetbaltickets Real Mallorca

Voetbaltickets voor Real Mallorca bij VI Travel

Voetbaltickets voor RCD Mallorca koop je bij VI Travel; dé specialist in voetbaltickets. Geniet van La-Liga-voetbal op het zonnige Spaanse eiland Mallorca.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Real Mallorca bij VI Travel

Real Mallorca biedt een unieke kans om een voetbalwedstrijd te beleven in een schilderachtige omgeving op het prachtige eiland Mallorca, met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee onder de heerlijke Spaanse zon. Klinkt geweldig toch? Je bestelt je voetbaltickets voor Real Mallorca bij VI Travel. Lees meer

Losse voetbaltickets kopen RCD Mallorca

Losse voetbaltickets voor RCD Mallorca zijn ideaal voor vakantiegangers op het Spaanse eiland die last-minute een voetbalwedstrijd willen bezoeken. Ver vooraf tickets boeken is overigens slimmer: je hebt dan kans op betere plekken in het stadion én het is goedkoper.

Het grote voordeel van losse voetbaltickets ten opzichte van compleet verzorgde voetbalreizen, is de vrijheid. Je bepaalt zelf waar je overnacht en hoe lang je blijft. Door bij VI Travel te boeken ben je verzekerd van de best beschikbare zitplaatsen. Daarnaast zit je tot drie personen gegarandeerd naast elkaar. Boek snel en stel je tickets veilig.

Estadi Mallorca Son Moix

Het Estadi Mallorca Son Moix werd in 1999 geopend en biedt plaats aan 23.000 toeschouwers. Het is het grootste stadion van alle Spaanse eilanden. De sfeer is er fanatiek maar gemoedelijk. Ideaal voor families en vriendengroepen. Een La Liga-wedstrijd bezoeken op een Spaans eiland is een bijzondere ervaring. Vooral in het prachtige Estadi Mallorca Son Moix. Voorheen was de naam van het stadion ONO Estadi en nog eerder Iberostar Estadi. Voor slechts zes euro is het mogelijk om een begeleide stadiontour te doen. Je mag dan een kijkje nemen in de kleedkamers, spelerstunnel, VIP-ruimtes, persruimte en de prijzenkamer.

Een club in opbouw

Na een slechte periode is de club nieuw leven ingeblazen door Amerikaanse investeerders. Ze beklommen de weg omhoog van het derde niveau naar La Liga. In het seizoen 2022/23 behaalden ze zelfs een negende plek in La Liga. Een prestatie van jewelste waar de Mallorcanen maar al te blij mee zijn. Het verzorgde voetbal en de mooie locatie maken de club een aantrekkingskracht voor nieuwe spelers. Dani Rodríguez is daar een van: hij behoort tot een van de uitblinkers van het elftal.

Best beschikbare zitplaatsen en naast elkaar

Thuiswedstrijden van RCD Mallorca tegen topclubs zijn erg populair. Daardoor kan het soms moeilijk zijn om plekken naast elkaar te krijgen. Bij VI Travel ben je verzekerd van goede zitplekken naast elkaar (tot drie personen). Dat is al één zorg minder. Hierdoor kun je samen met vrienden of familie optimaal genieten van Spaans topvoetbal op Mallorca. Toch nog vragen over je tickets? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar.