Voetbalreizen Frankrijk

Voetbalreizen Frankrijk

Waar ter wereld kun je sterspelers als Mbappé en Neymar samen live in actie zien?

Het kan in Frankrijk! En dan ook nog in de stad van de liefde, Parijs. Boek een voetbalreis naar Frankrijk bij VI Travel en je boekt een ervaring om nooit meer te vergeten...

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Frankrijk met VI Travel 

Voetbalreizen naar Frankrijk boek je eenvoudig bij VI Travel – dé specialist in voetbalreizen. Heb je altijd al eens een wedstrijd willen bezoeken van populaire Franse clubs als Paris Saint-Germain, Olympique Marseille, Olympique Lyonnais of AS Monaco en Lille? Ontdek alles over onze VI Travel-voetbalreizen naar Frankrijk en combineer je voetbalervaring met al het moois dat Frankrijk te bieden heeft.  Lees meer

Viva la France

Parijs, Lyon, Marseille, Monaco ... het is slechts een aantal van de steeden die Frankrijk rijk is. Geweldige steden om eens een keer te bezoeken tijdens je voetbalreis naar Frankrijk, met één voor één prachtige stadions. Voetbalreizen naar Frankrijk zijn momenteel populairder dan ooit. Want nergens anders ter wereld kun je Mbappé, Neymar en de GOAT-himself Leo Messi samen live in actie zien. Maar ook voor de prachtige stadions in Marseille – het Stade Vélodrome – en het Parc Olympique Lyonnais in Lyon reizen mensen met liefde af naar Frankrijk. 

Een voetbalreis naar Frankrijk bij VI Travel boeken 

Of je nou kiest voor de Stad van de Liefde (Parijs) of het chique Monaco, de prachtige havenstad Marseille of de wijnstreek Bordeaux, overal is het mooi en overal is vooral ook mooi voetbal. Frankrijk staat niet voor niets bekend als één van de beste voetballanden ter wereld en is hét grootste exportland als het gaat om de wereldsterren van morgen. En die kun jij deze week nog live in actie zien tijdens een voetbalreis van VI Travel.

Bij een voetbalreis naar Frankrijk bij VI Travel ben je verzekerd van: 

  • De best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Het best mogelijke hotel in het centrum van de stad
  • Een heerlijk ontbijt in je hotel
  • Altijd snel en persoonlijk contact 
  • Alles tot in de puntjes geregeld

Na het boeken van je voetbalreis naar Frankrijk ontvang je namens VI Travel een compleet reisbescheiden voorzien van de beste tips over de thuisstad van jouw gekozen voetbalclub inclusief uitgebreide reisinformatie. Alles voor een voetbalreis naar Frankrijk op het hoogste niveau!

Naar welke stad in Frankrijk gaat jouw voetbalreis? 

Keuzestress? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Het maakt namelijk niet uit waar je in Frankrijk heen gaat. Je komt ogen te kort. En het leukste is nog dat Frankrijk zich ook heel goed leent voor een rondreis. Zo kun je genieten van plekken als Monaco, Nice en St. Tropez en dit combineren met het bezoek aan een voetbalwedstrijd of een rondleiding door een van de stadions (als er geen wedstrijd is). Of kies voor Parijs, Bordeaux en Marseille en maak er een onvergetelijke voetbalreis van. Neem ook eens een kijkje bij onze combinatievoetbalreizen: wie weet staat er een combinatievoetbalreis naar Frankrijk tussen of kunnen we er eentje speciaal voor jou samenstellen – laat het ons gewoon even weten! 

Voetbalreis naar Frankrijk boeken? 

Een voetbalreis naar Frankrijk staat garant voor spektakel. En, zoals eerder gezegd, leent Frankrijk zich meer dan uitstekend voor een combinatievoetbalreis langs de verschillende speeltsteden. En het mooiste is dat je er geen omkijken naar hebt, want wij zoeken het allemaal voor je uit en zorgen voor dé perfecte voetbalreis.  

Dus of je nou kiest voor een bezoek aan Parijs waar je grootheden als Messi, MBappé en Neymar aan het werk wil zien of je gaat naar het vurige Marseille; waar je ook komt zul je genieten van de omgeving, het eten, de cultuur en vooral voetbal op het hoogste niveau.

Dat doe je bij VI Travel!

De voetbalreizen van VI Travel worden met de dag populairder. Boek daarom je gelijk je voetbalreis naar Frankrijk en dan gaan wij aan het werk. Voor jou en met jou. Want aan de hand van jouw wensen stellen wij een reis samen die op jouw lijf geschreven is. Een reis door het prachtige Frankrijk met al haar schoonheid. VI Travel – dé specialist in voetbalreizen – regelt het allemaal. Beaucoup de plaisir!