Voetbaltickets Sunderland

Voetbaltickets Sunderland

Voetbaltickets voor Sunderland bij VI Travel

Betreed het Stadium of Light en voel de hartstocht en toewijding van de Sunderland-fans, ook wel bekend als The Black Cats. Een wedstrijd van Sunderland is een ultieme Championship-ervaring. 

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Sunderland bij VI Travel

Voetbaltickets voor Sunderland koop je bij VI Travel, dé voetbalticketspecialist van Nederland. In het Stadium of Light van Sunderland ervaar je de authentieke Engelse voetbalpassie zoals je die nog nooit ervaren hebt. Wees getuige van het gemeenschapsgevoel van Sunderland AFC. Bestel je tickets eenvoudig online – je zult er geen spijt van krijgen! Lees meer

Losse voetbaltickets voor Sunderland kopen

Het kopen van losse voetbaltickets voor Sunderland biedt flexibiliteit en vrijheid. Kies zelf wanneer je reist en hoe lang je verblijft. Of je nu een hotel wilt in het centrum, met ontbijt of zonder – de keuze is aan jou. Met de mogelijkheid om je voetbalweekend helemaal zelf vorm te geven, zijn losse voetbaltickets voor Sunderland de ideale optie. Boek ze vandaag nog online en beleef een voetbalreis zoals jij die wilt.

Een wedstrijd in het Stadium of Light

Op wedstrijddagen komt Sunderland tot leven. En hoe. De stad ademt voetbal; supporters stromen naar het Stadium of Light. De omgeving rondom het stadion is bezaaid met standbeelden van clublegendes, fanshops en gezellige bars. Het verloop van de dag richting de wedstrijd is op zichzelf al een ervaring, maar niets kan tippen aan de passie die in het stadion voelbaar is. Van begin tot eind is het één groot spektakel.

Wees er vroeg bij

Vroegtijdig boeken is slim, zeker voor de populaire wedstrijden. VI Travel zorgt voor de best mogelijke zitplaatsen met goed zicht én naast elkaar (tot drie personen). Je weet bij ons zeker dat alles tot in de puntjes is geregeld. Onze klantenservice staat voor je klaar, voor, tijdens en na de wedstrijd, om al je vragen te beantwoorden. Niet via omslachtige wegen, maar gewoon direct telefonisch.

Sunderland voormalig topclub

Wist je dat Sunderland een voormalig topclub is? De club heeft maar liefst zes keer de felbegeerde Engelse landstitel weten te veroveren. De laatste keer was in 1936. Daarna presteerde de club vooral wisselvallig. Over recente roerige tijden is een populaire serie gemaakt: Sunderland till I die. In deze Netflix-serie volgt een cameraploeg Sunderland tijdens hun poging om terug te keren naar de Premier League.

Voetbaltickets Sunderland boeken

Een voetbalreis naar Sunderland is een unieke belevenis. Sterker nog: elke voetbalfan moét hier een keer in zijn of haar leven zijn geweest. Een fanatiekere aanhang en meer voetbalpassie vind je bijna nergens. Ontdek het Stadium of Light en laat je verrassen door de intense sfeer van de legendarische Sunderland-supporters.

Zing mee, ervaar de strijd en laat je helemaal meeslepen door pure voetbalpassie. Wacht niet langer en boek nu jouw voetbaltickets om de best beschikbare plekken in het stadion veilig te stellen. Boek jouw voetbaltickets bij VI Travel en dompel jezelf onder in Engels cultvoetbal.