Voetbalreizen

Voetbalreizen

Voetbalreizen bij VI Travelontdek ze hier!

VI Travel is dé voetbalreisspecialist van Nederland. Je vindt bij ons volledig ontzorgde voetbalreizen naar de mooiste voetballanden en de beste competities van Europa.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen bij VI Travel

Voetbalreizen zijn al jaren zeer populair onder voetbalfans. De redenen hiervoor zijn duidelijk: voetbal is een van de meest geliefde sporten ter wereld, en er gaat niets boven het live bijwonen van een wedstrijd. Prachtige stadions bezoeken, het gevoel van de spanning, emoties en energie van de diehard voetbalfans en een nieuwe stad ontdekken: zoiets beleef je alleen tijdens een voetbalreis. Ontdek alle voetbalreizen van VI Travel en lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.  Lees meer

Bezoek de mooiste voetbalclubs van Europa

VI Travel is dé voetbalreisspecialist van Nederland. Je vindt bij ons volledig ontzorgde voetbalreizen naar de mooiste voetballanden en de beste competities van Europa. Of je nu naar het prachtige Camp Nou in Barcelona gaat, naar het Emirates Stadium in Londen of naar het San Siro in Milaan – het bijwonen van een voetbalwedstrijd in een ander land en een andere stad is met VI Travel een onvergetelijke ervaring.

Een voetbalreis bij VI Travel

Bij het boeken van een voetbalreis bij VI Travel zorgen we ervoor dat alles tot in detail is geregeld, van de wedstrijdkaarten tot de accommodatie in het centrum. We voorzien je daarbij van alle informatie die je nodig hebt voor een fantastisch verblijf in het buitenland en een optimale VI Travel-voetbalervaring.

Bij VI Travel ben je verzekerd van:

 • Een unieke beleving op maat
 • Duidelijke prijzen en een helder boekingsproces
 • De best mogelijke zitplaatsen in het stadion
 • Een uitstekend hotel in het centrum van de stad
 • Voetbalreizen op het hoogste niveau

Welke Europese steden ga jij ontdekken?

Europa kent uiteraard genoeg mooie steden, maar voor voetballiefhebbers zijn er wel een paar die er met kop en schouder bovenuit steken. Deze steden ademen voetbal op een wedstrijddag en bieden de perfecte combinatie van voetbalcultuur, de mooiste stadions, historie, sfeer en gezelligheid.

De top zeven voetbalsteden van VI Travel:

 1. Voetbalreis Barcelona
 2. Voetbalreis Liverpool
 3. Voetbalreis Dortmund
 4. Voetbalreis Madrid
 5. Voetbalreis Londen
 6. Voetbalreis Milaan
 7. Voetbalreis Parijs

Maar ook steden als Manchester, Keulen, Sevilla, Valencia en Napoli zijn zeer populair. Ontdek alles over De top zeven voetbalsteden van VI Travel en andere interessante voetbalsteden in onze VI Travel-blog.

Boek je voetbalreis bij VI Travel

Het aanbod van VI Travel-voetbalreizen in Europa is onbeperkt. Laat je verrassen door alle mogelijkheden bij VI Travel. Door te kiezen voor een georganiseerde voetbalreis bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar kun je ook profiteren van onze expertise. Wij weten namelijk precies waar je als voetbalfan voor en na de wedstrijd moet zijn, verzorgen de beste accommodaties in het centrum van de stad en leveren de mooiste wedstrijdtickets.

Wanneer je een voetbalreis bij VI Travel boekt, krijg je niet alleen alle informatie die je nodig hebt voor het bezoeken van een wedstrijd, maar ook advies en uitgebreide informatie voor het ontdekken van alle highlights van de stad van bestemming. VI Travel is dé betrouwbaarste partner van Nederland en maakt van iedere reis een onvergetelijke ervaring. Boek je voetbalreis bij VI Travel en geniet van een voetbalreis op Champions League-niveau!