Voetbalreizen Copa del Rey

Voetbalreizen Copa del Rey

Beleef de Spaanse voetbalpassie op zijn hoogtepunt

Boek een voetbalreis naar de Copa del Rey bij VI Travel en ervaar de intense sfeer en betovering van dit Spaanse bekertoernooi, waar de beste Spaanse voetbalclubs strijden om de beker. 

Voetbalreizen Copa del Rey bij VI Travel

Voetbalreizen naar de Copa del Rey bij VI Travel geven je de mogelijkheid een of meerdere van de prachtige Spaanse steden te ontdekken, in combinatie met gepassioneerd voetbal. De Copa del Rey is een van de meest prestigieuze voetbalbekers ter wereld. Het is een jaarlijkse competitie in Spanje waar teams uit alle hoeken van het land strijden om de felbegeerde trofee. Het mooie aan deze beker is dat teams van alle niveaus kunnen deelnemen: van kleine lokale clubs tot de grootste voetbalreuzen van Spanje. Lees meer

Geen resultaten. Er zijn helaas geen wedstrijden gevonden. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe wedstrijden? Vul het formulier op deze pagina in.

Een voetbalreis naar de Copa del Rey boeken

Boek je voetbalreis naar de Copa del Rey bij VI Travel en verzeker jezelf van een onvergetelijke ervaring. VI Travel biedt een breed scala aan reispakketten voor de Copa del Rey.

Zo ben je bij VI Travel te allen tijde verzekerd van:

  • De best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • De best mogelijke hotels in het centrum
  • Alles tot in de puntjes geregeld
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids
  • Een unieke beleving op maat

Copa del Rey-winnaars

De Copa del Rey brengt altijd spannende wedstrijden en memorabele momenten met zich mee voor voetbalfans over de hele wereld. Het is zeker niet zo dat FC Barcelona en Real Madrid altijd de winnaars zijn van dit prestigieuze toernooi. Juist tijdens een bekertoernooi maken ook andere (lagere) teams een goede kans. Zo haalde in het seizoen 2022/23 CA Osasuna de finale, wist Real Betis in 2021/22 het toernooi te winnen en werd Real Sociedad in 2019/20 kampioen van de Copa del Rey. Deze variatie is wat een bekertoernooi juist zo bijzonder maakt. 

Ontdek de fantastische Spaanse steden tijdens je voetbalreis

Een voetbalreis naar de Copa del Rey biedt je de mogelijkheid een van de vele prachtige steden te ontdekken. Een voetbalreis hoeft namelijk niet alleen maar over voetbal te gaan. Dit begrijpen we bij VI Travel, en daarom voorzien we je altijd van de beste adviezen hoe jij het meeste uit je voetbalreis kan halen. Wil je meerdere wedstrijden combineren? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in combinatiereizen en helpen je graag jouw persoonlijke reis in elkaar te zetten. 

Boek je voetbalreis naar de Copa del Rey bij VI Travel

Kortom, de Copa del Rey is een van de meest opwindende en belangrijke evenementen in de Spaanse voetbalgeschiedenis. Dus houd je ogen open voor de volgende editie van de Copa del Rey, want het kan zomaar zijn dat er weer een nieuwe legende wordt geboren! VI Travel helpt je bij het boeken van een onvergetelijke voetbalreis naar de Copa Del Rey.

Blijf op de hoogte

Op dit moment zijn er helaas geen wedstrijden beschikbaar. Laat hieronder je e-mailadres achter en we informeren je zodra er een nieuw aanbod online komt.