Voetbaltickets Everton

Voetbaltickets Everton

Voetbaltickets voor Everton FC bij VI Travel

Beleef de authentieke sfeer op het iconische Goodison Park nu het nog kan. Boek losse voetbaltickets voor Everton FC bij VI Travel en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring in het hart van het Engelse voetbal.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Everton FC bij VI Travel

Koop voetbaltickets voor Everton FC, een prachtige club met een rijke voetbalgeschiedenis. Na op het nippertje ontsnapt te zijn aan degradatie in het seizoen 2022/23 zal Everton alles op alles zetten om dit seizoen beter te presteren. Koop je voetbaltickets voor Everton en ervaar een wedstrijd op Goodison Park – een onvergetelijke ervaring voor iedere voetballiefhebber. Lees meer

Losse voetbaltickets Everton Premier League

Boek nu je voetbaltickets voor Everton bij VI Travel, dé specialist in voetbalreizen. Ervaar puur Premier League-voetbal van The Toffees in het beroemde Goodison Park. 

Bij VI Travel bieden we naast compleet verzorgde voetbalreizen losse voetbaltickets aan. Waaronder voor wedstrijden van Everton in Liverpool. Hierdoor bepaal je zelf hoe en wanneer je naar Engeland reist, waar je verblijft én hoe lang je blijft. Je bent in ieder geval verzekerd van zitplaatsen naast elkaar met goed zicht op het veld. Onze online klantenservice staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Wees er snel bij, want tickets voor mooie Premier League-wedstrijden zijn binnen de kortste keren uitverkocht.

Ervaar Goodison Park

Everton speelt haar thuiswedstrijden in het Goodison Park-stadion, gelegen in Liverpool. Het stadion ademt voetbalgeschiedenis en heeft een karakteristieke ouderwetse charme. Met een capaciteit van meer dan 39.000 toeschouwers is het niet het grootste stadion, maar wel een van de gezelligste. Interessant feitje: Goodison Park ligt op nog geen twee kilometer afstand van Anfield. Het zijn dan ook de grootste stadsrivalen van elkaar.

Everton-legendes

Everton heeft enkele iconische spelers voortgebracht die hun stempel hebben gedrukt op de club. Een daarvan is Alan Ball jr. die met Everton één keer landskampioen werd en met het Engelse elftal in 1966 het WK won. Ook Neville Southall is een clubicoon. De keeper speelde maar liefst 17 seizoenen voor de club uit Liverpool. Andere Everton-legendes zijn Tommy Lawton, Alex Young, Ted Sagar, Dixie Dean, Greame Sharp en Bob Latchford.

Bezoek de club met een Nederlands tintje

De afgelopen twintig jaar speelden verschillende Nederlanders voor Everton: John Heitinga, Davy Klaassen, Maarten Stekelenburg, Royston Drenthe, Andy van der Meijde, Donny van de Beek en Anwar El Ghazi. Benieuw naar waar deze internationals hebben gewoond en gespeeld? Boek dan nu je voetbaltickets voor een wedstrijd van Everton, bezoek het Goodison Park en ontdek de stad Liverpool.