VI Travel, de reispartner van Voetbal International

10:00, 16 jun 2023

Voetbal International slaat de handen ineen met de Football Travel Group en kondigt de lancering van VI Travel aan, een unieke reisorganisatie die zich specialiseert in onvergetelijke voetbaltrips naar de grootste competities van Europa.

VI Travel, de reispartner van Voetbal International

Of je nu droomt van een weekendtrip naar de Engelse Premier League, de passie van de Spaanse La Liga of juist de charme van de Italiaanse Serie A, bij VI Travel vind je de perfecte reis die aansluit bij jouw wensen.

Wat maakt VI Travel uniek? Allereerst omdat VI Travel de emoties begrijpt die voetbal met zich meebrengt. Van de intense spanning van een cruciale wedstrijd tot het feest van een overwinning. En omdat VI Travel deze reizen in een vroeg stadium aanbiedt, profiteer jij van de scherpe prijzen.

VI Travel helpt jou dus om ruim op tijd verzekerd te zijn van toegangskaarten, een goed hotel en indien nodig ook een vliegticket. Extra voordeel: we zorgen er middels updates op vi.nl voor dat jij op tijd weet dát de kaarten in de verkoop gaan.

Voetbal International

Vanuit VI’s hoofdredactie reageert Pieter Zwart als volgt: “We zijn erg blij met de lancering van VI Travel. Bij VI zijn we dagelijks bezig met clubs en spelers uit de grootste competities van Europa. Dit soort wedstrijden bezoeken blijft een geweldige beleving. Met VI Travel wordt dit voor alle voetbalfans op eenvoudige wijze mogelijk.”

Als toonaangevende autoriteiten hebben Voetbal International en de Football Travel Group hun uitgebreide expertise samengebracht om de ultieme voetbalreiservaring te bieden aan elke voetbalfan. VI Travel is geboren uit de wens om je favoriete clubs en spelers te zien schitteren op het veld, terwijl je geniet van onvergetelijke reismomenten.

Football Travel Group

Mike Tol, eigenaar en directeur van de Football Travel Group en directeur van onder andere Number 1 Voetbalreizen en VoetbalreizenXL is verheugd én vereerd: “VI is een prachtig A-merk en een gevestigde naam in de voetbalwereld. We zien dit als een mooie kans om VI Travel te starten. Een samenwerking met VI biedt ons als gerenommeerde voetbalreisorganisatie met meer dan tien jaar ervaring de mogelijkheid nu nóg meer voetbalfans te bereiken – en dus nog meer mensen blij te maken.”

"Een vlekkeloze uitvoering van jouw voetbalavontuur"

VI Travel heeft een eigen operationele structuur die garant staat voor een vlekkeloze uitvoering van jouw voetbalavontuur. Van het reserveren van tickets tot het selecteren van hoogwaardige accommodaties en het verzorgen van vervoer; VI Travel biedt legio mogelijkheden om een voetbaltrip te boeken. Zo ben je er zeker van dat jij kan genieten van het allerbelangrijkste: de voetbalwedstrijd en de sfeer in de stad!

Wil je jouw favoriete club live zien spelen in legendarische stadions? Neem dan een kijkje op onze splinternieuwe website. Hier vind je een breed scala aan voetbalreizen naar de meest opwindende bestemmingen in binnen- en buitenland. Veel plezier!

Vind je ideale voetbalreis