Trap het voetbalseizoen af met VI Travel

08:00, 21 jun 2023

Het voetbalseizoen gaat weer van start! De spanning begint weer te stijgen en één voor één worden de verschillende voetbalcompetities bekendgemaakt. Tijd om jouw voetbalreis te plannen en te genieten van deze geweldige sport.

Trap het voetbalseizoen af met VI Travel

Vroeg boeken is vaak voordeliger

Wist je dat ook bij voetbalreizen bijna altijd geldt: vroeg boeken is voordeliger? Wanneer je je voetbalreis ruim van tevoren boekt, kun je flink wat geld besparen. Niet alleen op de wedstrijdtickets, maar ook op accommodatie en transport.

Goedkopere wedstrijdtickets

In het geval van wedstrijdtickets geldt vaak: hoe dichter bij de wedstrijddatum, hoe hoger de prijs van de tickets. Aan het einde van het seizoen hangt er altijd meer vanaf waardoor de populariteit toeneemt. Kortom, door vroeg je wedstrijdtickets te boeken, profiteer je van het feit dat het aanbod nog hoog is en dat de prijzen nog relatief laag zijn.

Meer beschikbaarheid bij hotels en accommodaties

Een ander voordeel van vroeg boeken is dat hotels nog ruim voldoende beschikbaarheid hebben. Door het boeken van je accommodatie vroeg in het seizoen, vergroot je de kans dat je verblijft in een hotel dat aan al jouw wensen voldoet. Bij VI Travel helpen we je hier graag bij.

Slim plannen van je reis: bespaar op vervoer

Voor vluchten is het over het algemeen wel bekend: vroeg boeken is (bijna) altijd goedkoper. Maar los van het feit dat de prijzen ver van tevoren vaak lager zijn: er is ook meer keuze. Mooie trein- en vliegtijden zitten als eerste vol dus des te langer je wacht, des te minder keuze je hebt. Snel boeken dus!

Boek tijdig en voordelig je voetbalreis bij VI Travel

Kortom, door je voetbalreis tijdig te boeken, kun je flink wat geld besparen. Je profiteert niet alleen van goedkopere wedstrijdtickets, maar ook van meer beschikbaarheid bij hotels en accommodaties en een ruimere keuze in eventuele vluchten of een treinreis. Dus pak die agenda’s erbij en plan en boek vroeg in het seizoen jouw voetbalreis bij VI Travel. Wij helpen je graag!

Vind je ideale voetbalreis