Beleef de magie van voetbalreizen bij VI Travel

08:00, 27 jun 2023

Voetbalreizen zijn al jarenlang populair onder voetbalfans en deze populariteit neemt alleen maar toe. Het is een geweldige manier om jouw favoriete team live in actie te zien en tegelijkertijd de lokale cultuur en sfeer in een andere stad te ervaren.

Beleef de magie van voetbalreizen bij VI Travel

Voetbalreizen hebben iets magisch. En dit komt zeker niet alleen door de wedstrijd zelf. Het is de complete ervaring van het reizen naar een ander land, het ontmoeten van andere fans en het ontdekken van de stad waarin de wedstrijd wordt gespeeld. Er is werkelijk niets leuker dan de spanning voelen van de wedstrijd, de sfeer in het stadion en de klanken van de fans die 100% meeleven met het spel dat zich voor hen afspeelt. Beleef de magie van voetbalreizen bij VI Travel.

Een voetbalreis bij VI Travel

VI Travel is dé voetbalreisspecialist van Nederland. Als grote naam in de voetbalwereld en met jarenlange ervaring in de voetbalbranche zorgt VI Travel voor een onvergetelijke voetbalervaring. Zo zorgen wij altijd voor:

  • Een unieke beleving op maat
  • Duidelijke prijzen en een helder boekingsproces
  • De best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Een uitstekend hotel in het centrum van de stad
  • Voetbalreizen op het hoogste niveau

Voor welke voetbalreis kies jij?

Een dagje naar Londen om het nieuwe Tottenham Hotspur Stadium te bezoeken, een weekendje Liverpool gecombineerd met Manchester, of ‘gewoon’ even heen en weer naar Milaan voor een bezichtiging van de voetbaltempel San Siro – alles is mogelijk.

De belangrijkste factor voor het kiezen van een voetbalreis is uiteraard de voetbalclub. Veel mensen hebben een voorkeur voor een specifieke voetbalclub en willen deze daarom graag live zien spelen. En anno 2023 wordt dit steeds makkelijker: afstanden zijn eenvoudiger te overbruggen, de Eurostar-trein heeft zijn intrede gedaan, vliegen wordt steeds goedkoper en hotels schieten als paddenstoelen uit de grond.

Nederlands talent in het buitenland

Wat ook meewerkt is het feit dat onze Nederlanders het momenteel heel goed doen in het buitenland. Iedereen wil naar Liverpool om te zien hoe aanvoerder Virgil van Dijk zijn ploeg bij de hand neemt, die niet alleen leider is van de verdediging maar van het hele elftal. Of naar FC Barcelona voor Frenkie de Jong, de betoverende maestro van het veld met zijn snelle voetenwerk; of Matthijs de Ligt, de verdedigende rots in de branding bij Bayern München.

Kortom: het zijn niet de minste voetbalnamen uit ons kleine kikkerlandje die verspreid over Europa zitten. Reden genoeg dus om een voetbalwedstrijd in het buitenland te bezoeken – wellicht in combinatie met een stedentrip.

Ontdek de top zeven voetbalsteden van VI Travel

De specialiteiten van VI Travel

VI Travel onderscheidt zich van alle andere voetbalreisbureaus door ons grote aanbod in voetbalreizen. Zo kun je bij ons naast een 'gewone' voetbalreis ook kiezen voor onze: 

Beleef met iedere voetbalreis bij VI Travel weer een compleet nieuwe ervaring!

Vind je ideale voetbalreis