Bestelproces VI-Travel

Je kan bij VI-Travel in 4 stappen jouw voetbalreis online boeken. Wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met ons op via de chatfunctie of telefonisch op 078-6201533.

VI-Travel Bestelproces

Stap 1:

Na het selecteren van de wedstrijd van je keuze komt u in stap 1 van het bestelproces terecht. Hierin kun je onder andere de reisdata wijzigen, het arrangement van jouw keuze kiezen en aangeven met hoeveel personen je op reis wilt. Onze standaardreizen gaan altijd uit van twee personen op één kamer. Indien je eenpersoonskamer wenst dan is dit uiteraard mogelijk, hiervoor geldt echter wel een meerprijs. Ook andere groepssamenstellingen zijn mogelijk. Onze reizen zijn op basis van handbagage, in deze stap is het mogelijk om ruimbagage bij te boeken.

Stap 2:

Hier kun je de zitplaats in het stadion, het hotel en de vlucht van jouw keuze selecteren. De eventuele meerprijs staat achter de betreffende keuzes.

Stap 3:

In deze stap dien je de contactgegevens van de hoofdboeker en de reizigers in te vullen. Let er hierbij op dat de persoonsgegevens exact hetzelfde dienen te zijn als de gegevens in het paspoort / identiteitskaart. Bij een getrouwde vrouw is dit de meisjesnaam zonder de vermelding van de aangetrouwde naam. Als achteraf de gegevens gewijzigd dienen te worden heeft dit flinke wijzigingskosten tot gevolg.

Vervolgens kun je aangeven hoe je wenst te betalen. Dit kan via iDEAL of met creditcard.

Stap 4:

Nadat je de bestelling hebt gecontroleerd ga je over tot de daadwerkelijke betaling. Je ontvangt direct na boeking een bevestiging van ons per e-mail. 

Ongeveer 10 dagen voor vertrek ontvang je  van ons de digitale reisbescheiden waarin alle benodigde gegevens vermeld staan voor de reis (vluchtgegevens, hotelvoucher, aflevering/ophalen van de entreebewijzen, route-en stadsinformatie en ons noodnummer).

Tot slot willen wij je er op wijzen dat bij een online boeking alle onderdelen van de reis direct zijn ingekocht op jouw naam. Je kan de reis dan ook niet zomaar annuleren of wijzigen. Neem contact met ons op mocht dit het geval zijn, dan gaan wij voor je na wat de mogelijkheden zijn.